GSC Haber Galatasaray'ın Yeni Transferi Carlos Cuesta, İstanbul'a Geldi

Artık geldiğine göre kötü sözleri bir kenara bırakıp sineğin yağını çıkarmak suretiylen övmeye başlayabilirim.

Hızlı ve güçlü olması sebebiyle tam üçlünün stoperi diyebilirim.

Şampiyon Genk kadrosunda banko 11 idi, bu sezon bir yedeğe düşme yaşadı, bonservisi çok yüksek olsada artık geldi destekleyip yönetimin ise kellesini istememiz gerekir

Defansın arkasına atılan her top pozisyon oluyordu. Hızlı bir eleman olduğu için çok kademeye girer.

Yarim sezon için 600-650 bin alacakmış iyi bari 1.1-1.2 falan maaşi gidip bunada 2.5 falan oturmamışlar

Mesele sadece bilmedigimiz adami almak degil, mesele bilmedigimiz adam icin kimi UEFA'ya yazmayacagiz? Kutucu/Sallai/Lemina, gitti 2'si. Boyle yonetimin icinden geceyim ben.

gören var mı ? :D

boservisi açıklanınca muhtemelen laf edeceğiz ama jelert gibi yönetim hatası yüzünden sahada görmeden bir şey dmeem

umarım @Mert S. Yüksel 'in yazın izlenimi verimli şekilde çıkar.

kapalı kutu şu an ama.

26 yaşına gelmiş artık gelişim gösteremeyecek, sıçrama yapamamış sözleşmesinin bitimine yaklaşmış adama 8 veriyorlar o da sözde acaba kaçı Genk'in kasasına gitti bunlar hep soruşturma konusu olmalı. Döndük yine eski günlere maalesef.

Zaten oyuncuya ne tepkisi vereceğiz? Adam zorla transfer ettiremez ya kendini getirenler ödemeli bedelini, hoca da harbiden kukla istemeden geldiyse bu adam eh iyi olsun bari denilerek bile alındıysa rezilliktir.

Adam daha memlekete ayak basmadan o çocuğu yazıyorlar bu kadar da cahal olunmaz ki

Nerden biliyorsun o çocuğu olduğunu belki sen öylesin bu nasıl bir edepsizlik yav

Hele bir maça çıksın oynasın belli ki birileri adama referans olmuş izlenmiş bakılmış

Devre arası rudiger mi gelecek yani ne olacaktı

Hadi bakalım taraftarın istediğinin aksine biri oldu. Bakalım sonuç ne olacak.

Geçen sene Ndombele vakası geldi aklıma. Aynı süreç bu defa taraftarı dinlemediler bence iyi de ettiler. Oyuncuyu dünden beri izliyorum. Bu çocuğu çok sevecek Galatasaray taraftarı bence. Daha önce hızlı stoper olayını stoper özelliği taşımayan Dani ile tatmıştık. Bu defa o hızda gerçek bir stoper var karşımızda. Hamle ve timingleri çok iyi. Boyu 1.79 okadar da kısa değil abartılıyor. Sıçraması ile Abdülkerim den yükseğe ulaştığına eminim :) Arada Sanchez gibi oda konsantrasyon kaybı yaşasada genel manada çok iyi adam. İyiki aldık. 8M edermi etmezmi benim işim para değil. Sahada iyi işler yaparsa 2 seneye 15-20 ye rahat satarsın. Genkte oynamama sebebi Nelson olayı gibi sanırım. Performans ile alakalı değil.

Geçen sene Ndombele vakası geldi aklıma. Aynı süreç bu defa taraftarı dinlemediler bence iyi de ettiler. Oyuncuyu dünden beri izliyorum. Bu çocuğu çok sevecek Galatasaray taraftarı bence. Daha önce hızlı stoper olayını stoper özelliği taşımayan Dani ile tatmıştık. Bu defa o hızda gerçek bir stoper var karşımızda. Hamle ve timingleri çok iyi. Boyu 1.79 okadar da kısa değil abartılıyor. Sıçraması ile Abdülkerim den yükseğe ulaştığına eminim :) Arada Sanchez gibi oda konsantrasyon kaybı yaşasada genel manada çok iyi adam. İyiki aldık. 8M edermi etmezmi benim işim para değil. Sahada iyi işler yaparsa 2 seneye 15-20 ye rahat satarsın. Genkte oynamama sebebi Nelson olayı gibi sanırım
Bülent Korkmaz da 1,81 boyundaydı.

Bence hiç sinirinizi bozmayın eğer gerçekten hoca istemeyip alındıysa ,bu sayede urfalilardan kurtuluyoruz demektir

Taraftarlar Vecino'da yaptiklari yangindan sonra savunmadaki acigimizi bildikleri ve Sanchez'in MT'da partneri oldugu icin sanirim bekle gor politikasi ile yaklasiyorlar bu transfere.

genkin yedek stoperi deniyor ama adam bu sene bi tek yedeğe düşmüş ondan önce full 11deymiş adam

Geri
Üst Alt