GSC Haber Galatasaray'ın Yeni Transferi Carlos Cuesta, İstanbul'a Geldi

Bütün forumda çöp denilmesi şahsımı ters köşe oluruz diye umutlandırıyor

yönetimin stoper konusundaki beceri eksikliğini kabul etmekle birlikte...

bize hayırlı olsun demek düşer.

"Galatasaray taraftarı, galatasaray forması giyen herkese sevgi gösterecektir."

fatih terim

adama davinson dmeiştir "olm karşılıyorlar , anormal seviyor tarafar seni ortam harika "

uçakta gelirken tivtter yasağı koyup kendisine kar maskesi uzatan hatipoğlu "evlat üşütme kar var bak , hemen tesise geçeceğiz"

Esas korkum, taraftar tepki gösterirse Sanchez 'i de kaybedebiliriz. :( defansı güçlendirelim derken elimizdeki tek doğru düzgün defanstan da olabiliriz.

Adamın hiçbir suçu yok ama bahsedilen rakamlar doğruysa bu yönetim ibra edilmemeli ve bu yaptıklarının hesabını vermeliler.

Diego Carlos ve Skrinar denen kazmalardan biri gelseydi burda herkes memnundu

Skrinari gorduk yerlerde surunuyor Carlosta ilk mactan patladi

Forumdaki cogu kisi adam interde oynamis diyerek cv ye bakiyor ama bizim lig ve oyun bambaska

Stoperin onceligi hizi ve Ayak duzgunlugu olmali
Skrinar gibi kagni muthis kafa vursa ne olacak

Adam gelmis davinson ilede uyumu var bence zaten cogu macta yedek kalacak

Tr liginde apo sanchez kaan uclusunu hoca bozmayacaktir

Nelson ne kadar oynuyorsa buda okadar oynar
Onemli olan Mertens yerine dogru adami bulmak

Adam daha memlekete ayak basmadan o çocuğu yazıyorlar bu kadar da cahal olunmaz ki

Nerden biliyorsun o çocuğu olduğunu belki sen öylesin bu nasıl bir edepsizlik yav

Hele bir maça çıksın oynasın belli ki birileri adama referans olmuş izlenmiş bakılmış

Devre arası rudiger mi gelecek yani ne olacaktı
Memleket gerizekalilarla dolu iste renktas.
Sosyal medya denilen sey geldi bu ortam cocuklari da onunla birlikte türedi iste. Kodugumun davarlar.

bu adama 8 milyon vermek ihanettir kardesim baska aciklamasi yok. 7 milyona nelsson 9 milyona davinson almis takimiz biz allah belanizi versin yonetim

Diego Carlos ve Skrinar denen kazmalardan biri gelseydi burda herkes memnundu

Skrinari gorduk yerlerde surunuyor Carlosta ilk mactan patladi

Forumdaki cogu kisi adam interde oynamis diyerek cv ye bakiyor ama bizim lig ve oyun bambaska

Stoperin onceligi hizi ve Ayak duzgunlugu olmali
Skrinar gibi kagni muthis kafa vursa ne olacak

Adam gelmis davinson ilede uyumu var bence zaten cogu macta yedek kalacak

Tr liginde apo sanchez kaan uclusunu hoca bozmayacaktir

Nelson ne kadar oynuyorsa buda okadar oynar
Onemli olan Mertens yerine dogru adami bulmak
skriniari o kadar kötü bulmadım ben - cüssesine göre seri bir herf kısa mesafede

maliyeti ve karakterinden bahsetmiyorum..fener yeni bir bilica aldı gibi kendisine.

ama en komiği ... herifler tkupasına katılmayaız blöfü yaptı ...sonra katıldı...katılınca 3 stoperi sakatlandı.

Yemin ederim adamı daha görmeden harcamayı nasıl biliyoruz. 1.79 stoper olur muymuş... Olmuş işte milli takıma kadar da çıkmış. 3-5 maç oynasın scsın ondan sonra başlarsınız küfre...

Geri
Üst Alt