- 17 Ağustos 2009
- 41.764
- 30.158
- 3.448
Yazın da sol ayaklı Lucumi gelir tam Kolombiya çetesi kurarız savunmada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emin misin? 2-3 sene önce normal sezou lider bitirdiklerinde de bu adam 11Bu adam oynarken 6. olmuşlar Avrupa'ya bile gidememişler
Şimdi yedeğe çekince lider herifler şampiyonluğa koşuyolar
Cuesta sıçıp batırınca ..
Gökhan Dinç: "Davinson Sanchez, Cuesta için Galatasaraylı yöneticilere 'Benim 3 yaş gencim, düşünmeden alın.' dedi.
(Spor Gecesi Digital)
Mağara olabilir o zamanemin misin? 2-3 sene önce normal sezou lider bitirdiklerinde de bu adam 11
Nelsson da Galaatasaray'ın yedeği ama Roma'ya transfer yaptı.Skriniar net daha iyi transfer yav neyi tartışıyoruz. Genk'in yedeğinden kat be kat iyi transfer.
Yav savunmayın şu Cuesta transferini satma o zaman Nelsonu derler.Nelsson da Galaatasaray'ın yedeği ama Roma'ya transfer yaptı.
Skriniar'dan kötü transfer olabilmesi için Mustafa yumluyu almamız lazımdı , bu bile karşılamaz onun kötülüğünü üstüne maaş 8 milyon onunSkriniar net daha iyi transfer yav neyi tartışıyoruz. Genk'in yedeğinden kat be kat iyi transfer.
Benim derdim Cuesta değil, oyuncu hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadan internet dedikodularıyla yerin dibine sokmaya çalışan anlayış.Yav savunmayın şu Cuesta transferini satma o zaman Nelsonu derler.
8 milyon verince daha net biri gerekli Genk'in yedeğine verince ister istemez problem çıkıyor işte.Benim derdim Cuesta değil, oyuncu hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadan internet dedikodularıyla yerin dibine sokmaya çalışan anlayış.
Carlos ve skriniar fener için nekadar yanlışsa bu adamda bizim için yanlış, bize hava topunda üstün üzüm boylu stoper lazimdi bakılan tüm oyuncular öyleyse bu çöpe hoca onay vermiş olamaz şu an hava toplarinin hepsini vurduruyor mevcut oyuncular yani yanlış oyuncuya para gömdük menajerler zengin etme ugrunaDiego Carlos ve Skrinar denen kazmalardan biri gelseydi burda herkes memnundu
Skrinari gorduk yerlerde surunuyor Carlosta ilk mactan patladi
Forumdaki cogu kisi adam interde oynamis diyerek cv ye bakiyor ama bizim lig ve oyun bambaska
Stoperin onceligi hizi ve Ayak duzgunlugu olmali
Skrinar gibi kagni muthis kafa vursa ne olacak
Adam gelmis davinson ilede uyumu var bence zaten cogu macta yedek kalacak
Tr liginde apo sanchez kaan uclusunu hoca bozmayacaktir
Nelson ne kadar oynuyorsa buda okadar oynar
Onemli olan Mertens yerine dogru adami bulmak