İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 7.232
- 826
- 1.708
Cuesta sağbek değil.. bildiğin stoperBenim anlamadığım bize apo yerine sol stoper lazım degilmiydi ? Neden sağ bek aldık sizce ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuesta sağbek değil.. bildiğin stoperBenim anlamadığım bize apo yerine sol stoper lazım degilmiydi ? Neden sağ bek aldık sizce ?
Yanlış yazdım yani bize bariz sol stoper lazımken apo yerine neden hem kısa hemde sağ stoper aldikCuesta sağbek değil.. bildiğin stoper
Taraftar ona kızıyor işte.. kimse anlamadıYanlış yazdım yani bize bariz sol stoper lazımken apo yerine neden hem kısa hemde sağ stoper aldik
Genk'in yedek stoperi ve 8 bonservis verdik bu kaziklanma değil başka bir seviye.Yav hiç takip etmedim ama kim bu dy yine iyi kazıklandık birine
Bi de yedek mi bu herifGenk'in yedek stoperi ve 8 bonservis verdik bu kaziklanma değil başka bir seviye.
Bi de yedek mi bu herif![]()
Geçen sene as oyuncuymus ama bu sene Arap bir elemana kaptırmış formayı nedense ama esas sıkıntı adam hem bodur hemsag stoper bize ise uzun ve sol stoper lazimdiBi de yedek mi bu herif![]()
Şöyle bir efsanesi var 40 dakika bile güvenememis hocası biz bu kazmaya 8 verdik.
Şöyle bir efsanesi var 40 dakika bile güvenememis hocası biz bu kazmaya 8 verdik.
@Sıddık Saraylı la kanka neden hahah gülüyon. Bak iyi çıkarsa alıntılarım bunu amaBu adam gayet iyi ben size diyim. Hemde tam aradığımız özellikleri var.
1- En hızlı stoperimiz olur.
2- Ayağı temiz iyi pas atıyo.
3- Çok çevik.
4- timing ve tackle çok iyi adamda
5- Boyuna göre hava topu muhabbeti yapılmışta adam cok iyi sıçrıyo. Hava toplarında kötü değil
6- Sezgileri cok iyi.
7- Sağ bekte oynuyo.
Taraftar boşuna yangın yapıyor. Gayet iyi hatta 3 lüde daha iyisini bulamayız şuan.