galatasaray‘ın yerli transfer bitirememe sorunsalı

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Simdi baktim BAY ve Berkan disinda son olarak bonservis veripte bitirdigimiz yerli oyuncular:

Akbaba (kendi istegi)
Serdar Aziz
Eren Derdiyok (Kasimpasa :asd:)

Ogulcani saymiyorum.

Diger oyuncular boşa çıkıp GS’de oynamaya istekli yerliler olmuş

Bu durumu dış etkenlere mi bagliyorsunuz veya kendi beceriksizliğimizden mi kaynaklanıyor?

Ayrica x miktari verip de biz alalim dediginiz oyuncu oldu mu?

trabzon konusunda dış etkenler vardır ama biz fenere de topçular kaptırdık zamanında

bu konuda biraz yavaşız

ha o oyuncular o takımalrda çok mu uçtu onu da bilmiyorum artık

Anadolu kulüpleri bizim ismimizi görünce p.k bile olsa kapıyı 4 milyon Euro 'dan açtığı için gayet normal

İrfana 10 m euro, Eren Elmalıya 3 4 m euro Mert Hakan vs konuşulan rakamları vermemek doğru iş. Ben bir olumsuzluk görmüyorum

Anadolu kulüpleri bizim ismimizi görünce p.k bile olsa kapıyı 4 milyon Euro 'dan açtığı için gayet normal

Peki anadolu kulüpleri oyuncularin neden belese versin? Sen bugün Marcao Nelsson için teklif bekliyorsun ve 20 altinda gelmeyin diyorsun bugün Kereme 10 mil teklif gelse birakir misin ?

Ayrica koca bir sezonda Ömer ve Taylan izlemek yerine elimize bir miktar para alip kaliteli yerli almak daha mantikli olmaz mi?

geçelim bu işleri, akşam pazarını bekleyip yerden çürük çarık sebze toplayanlar gibiyiz. millet sabah pazarından işini hallediyor, kalanları beleşe bize alıyoz işte

Bilmiyorum vallahi de şu Umut Bozok gelmeli ve önümüzdeki yıl as forvetimiz olmalı bence. Forveti yerli kullanmak büyük avantaj sağlar kuralı delmek açısından.

Anadolu takımlarının %90ı malum Parti'nin atama yaptığı adamlarla dolu , malum parti lideri ne kadar Galatasaray dusmanıysa , atadığı adamlarda o kadar Galatasaray düşmanı ,Gedson transferinde anlayamadiysaniz , anlayamazsınız bir daha zaten

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anadolu takımlarının %90ı malum Parti'nin atama yaptığı adamlarla dolu , malum parti lideri ne kadar Galatasaray dusmanıysa , atadığı adamlarda o kadar Galatasaray düşmanı ,Gedson transferinde anlayamadiysaniz , anlayamazsınız bir daha zaten

Ya he abi Adam 6 ay bize gelmek için can atiyor zimparatorrent diye bir herif gelip „hazir degil“ diyor ve vazgeciliyor yerine Pulgar denen futbol özürlüsünü aliyorsun. Herif geliyor sana gol atip tribünlere kalp atiyor. Ama bazi gerçeklerin arkasinda saklanmasak daha iyi olur. Transfere gelince Galatasaray kadar yorucu bir takim yoktur Bu dünyada. Yillardir berbat yönetiliyoruz

Abi yerli çok ekstra bir yerli değilse
Yada kontenjanı (8+3) düzenlemek için almıyorsan
Büyük para bayılmak yanlış
İrfan cüzi olsa idi güzel iş olurdu
O tipte orta sahamız yok
Altay ve Doğan Alemdar da alınabilecek potansiyellerdi

Ya he abi Adam 6 ay bize gelmek için can atiyor zimparatorrent diye bir herif gelip „hazir degil“ diyor ve vazgeciliyor yerine Pulgar denen futbol özürlüsünü aliyorsun. Herif geliyor sana gol atip tribünlere kalp atiyor. Ama bazi gerçeklerin arkasinda saklanmasak daha iyi olur. Transfere gelince Galatasaray kadar yorucu bir takim yoktur Bu dünyada. Yillardir berbat yönetiliyoruz
ben iyi yönetiliyoruz demedimki

ben iyi yönetiliyoruz demedimki

Tamam iste benim de demek istedigim şu: hataları suçları hep başka yerlerde aramayı bırakmalıyız. Senin bugün Orta sahan Berkan ve Taylan yerli Sol bekin Ömer Paraya kiyacaksin ya da elindeki degerleri kullanacaksin. Akademideki oyuncular kaçiyor sorumlulugu menejere atiyoruz Transfer çalimi yiyoruz Bu sefer topu malum partiye atiyoruz. Yani hep biz mi hakliyiz onu anlamadim

Tamam iste benim de demek istedigim şu: hataları suçları hep başka yerlerde aramayı bırakmalıyız. Senin bugün Orta sahan Berkan ve Taylan yerli Sol bekin Ömer Paraya kiyacaksin ya da elindeki degerleri kullanacaksin. Akademideki oyuncular kaçiyor sorumlulugu menejere atiyoruz Transfer çalimi yiyoruz Bu sefer topu malum partiye atiyoruz. Yani hep biz mi hakliyiz onu anlamadim
adam yerli oyuncu transferi bitirememe sorunsalı yazmış, saydığın oyuncular sivrilen oyuncular değil kalibresi belli olan Fatih hocanın ben buldum ben şans verdim demek için getirdiği anadolu çöpleri, sivrilen oyuncuyu bize vermiyorlar lağım çukuruna batan bursa bile tsye bütün oyuncularını peşkeş çekerken bize gelince milyon avrolar havada uçuşuyor , ya 3 katı fiyat çekiyorlar yada atama ile başka takımlara gidiyorlar , ts fbjkye beleş, bize geldimi 3 katı 5 katı , ben şu ana kadar Ünal Aysal, Haldun ustunel hariç dransfer yapmasını bilene rastlamadım, senin dediğin olay başlı başına farklı bı konu zaten

Yine bir yılan hikayesi daha. Eren Elmalı imza atacak kulüp kabusu yaşıyor.

Sebebi kaypak Anadolu kulübü yöneticilerinin futbolcularını başka takımlara peşkeş çekmek istemesi

yerli transferde başarı oranımız çok geri gitti.
son yıllarda apo - barış ve kerem dışında tutan bir yerli oyuncu alıma gelmiyor.

Galatasaray’da oynayacak yerli milli takım seviyesinde olması gerekiyor. Bunları hazır halde almak istersen az bulunmaları ve İfb’nin salça olmasıyla yüksek fiyat çekiyorlar. Oyuncu Galatasaray’da oynamak istese bile sonunda İfb’nin teklifi daha cazip geliyor.

O zaman geriye potansiyelli oyuncu bulup çıkarmak kalıyor. Onu da şimdi teknik ekip istemiyor. Yapıya karşı Çetin mücadele o riske girmek istemiyorlardır, anlayışla karşılarım. Ama bundan sonra yapacakları transfer hatalarını anlayışla karşılamayız. Yeter kulübü zarara uğrattıkları. Düzgün yapsınlar şu işi.

Geri
Üst Alt