Galatasaray'ın ZTK Gruplarındaki Rakipleri Belli Oldu

Direkt elenmek lazım bu kupadan. Yedekler de forma giysin falan hikaye. Şu kupadan hayrımıza bir tane iş olduğunu görmedim. Çeyrek finalden sonra as 11 ile oynamaya devam eder okan sakatlik falan çok riskli iş.
Kupa kupadir yav niye elenelim bilerek biz ifb miyiz?

ne elenmesi yaw

sn buruk onderliginde alayini tokat manyagi yaptigimiz su sürecte bütün kupalari alacaz hayirlisiyna

Yaw bu klişe artık malesef. Toplam 14 futbolcuyla oynuyor okan koca ligi gençleri de oynatmıyor kupada. Demirbay falan izlemek içinde gerek yok bence. Bu kupadan bi dolu var zaten muzemizde hiç bir artısı da yok.
Devre arası zaten bu yuzden transfer yapılacak zaten. Türkiye de domestik lig şampiyonluğu kupası dişinda, bir bu kupa, birde süper kupa var neden bilerek 1 tane kupadan vazgeçelim çok var diye? Bu mantikla bakarsak en çok super lig şampiyonlugu kupasida bizde ama yine ugrasıyoruz olmaya rtas. Klise olan ne burada anlamadım.

Devre arası zaten bu yuzden transfer yapılacak zaten. Türkiye de domestik lig şampiyonluğu kupası dişinda, bir bu kupa, birde süper kupa var neden bilerek 1 tane kupadan vazgeçelim çok var diye? Bu mantikla bakarsak en çok super lig şampiyonlugu kupasida bizde ama yine ugrasıyoruz olmaya rtas. Klise olan ne burada anlamadım.
Kupa kupadir renktas ama Türkiye kupası bolu deplasmanı falan beni ürkütüyor. Okan torreira yi falan şehit verir orda.

Kupa kupadir renktas ama Türkiye kupası bolu deplasmanı falan beni ürkütüyor. Okan torreira yi falan şehit verir orda.
2 ev den 6 puan alıp oraya u19 ile gitmeli rtaş zaten as11 oynatirsak orada da burada okan hocayi elestirirken postum olur benimde.

Fener hani katılmıyordu?

Geri
Üst Alt