Galatasaraylı Çocuğun Volkan'a Verdiği Cevap

Sonra neden taraftarlar arasında bu kadar nefret ve kin oluyor deniliyor. Ailelerin bu yaştaki çocuklara daha iyi örnek olması lazım.

volkan demirel insani bir kelam etmiş tarihe not düşelim

Doğru bir şey değil yalnız bu yaştaki çocuklara böyle nefret duygusunu kazandırmak.

Bu nefret duygusu değil ki. Bu çocukla aynı yaşta sevip sevmemenin ötesine geçen çok çocuk var, umarım anlatabilmişimdir. Büyüdüğünde neyin ne olduğunu kavrayacaktır zaten düzgün bir aile yapısı varsa.

Bana tadında bir fanatiğin çocuğuymuş gibi geldi.

Son düzenleme:
Bu nefret duygusu değil ki. Bu çocukla aynı yaşta sevip sevmemenin ötesine lafta geçen çok çocuk var, umarım anlatabilmişimdir. Büyüdüğünde neyin ne olduğunu kavrayacaktır zaten düzgün bir aile yapısı varsa.

Bana tadında bir fanatiğin çocuğuymuş gibi geldi.

Direkt biz siz diye kutuplaşma görüyorum ben burada renktaş.

Hani bir insanla tanışsa önce sen FB'li misin o zaman ben seni sevmiyorum gibi bir duruma dönüşmesi endişe verici olabilir.

Yanlız şu çocuktaki cesaret ve karekterin %1'i dursunda yok! bu çocuk başkan olmayı daha çok hak ediyor gerçektende.

Direkt biz siz diye kutuplaşma görüyorum ben burada renktaş.

Hani bir insanla tanışsa önce sen FB'li misin o zaman ben seni sevmiyorum gibi bir duruma dönüşmesi endişe verici olabilir.

O duruma dönüşmesi endişe verici olabilir evet ama karşısındakinin Fenerli bir futbolcu olduğunu bilerek bu cümleleri sarf ediyor zaten.

Zehir bir velet kuşkusuz ayırdında olacaktır. Evham yapıyorsunuz gibi geliyor bana. :)

O duruma dönüşmesi endişe verici olabilir evet ama karşısındakinin Fenerli bir futbolcu olduğunu bilerek bu cümleleri sarf ediyor zaten.

Zehir bir velet kuşkusuz ayırdında olacaktır. Evham yapıyorsunuz gibi geliyor bana. :)

Bence bu yaşlar o futbolcu veya değil ayrımını yapabileceği yaşlar değil fazla, tabii büyüdükçe alacağı eğitimle falan filan bakış açısı genişleyecektir ama yine de benim hoşuma gitmedi.

Rekabet adına da olsa böyle tertemiz beyinlerin ucundan kıyısından nefret duygusuna bulaşmasını istemem.

niye öyle diyorsunuz yok bu yaşta alıştırıyorlar felan.

Benim 4 yaşında yeğenim var. Cimbom nerde abicim diyorum kalbini gösteriyor. fener nerde diyorum pipisini tutuyor :)

Ailesi için hayvan sevgisi aşılamamış çocuğa, yazık ;)

dostu düşmanı biliyor, iyiyi kötüyü ayırt edebiliyor, 3ün 4ten az olduğunun bile farkında.
kesinlikle dursundan daha iyi bir başkan olabilir şu yaşta.

zhahahahahha bu ne lannnnn ilk kez görüyorum hahahhahahaha
G
Ö
T
etmis ayiyi

Geri
Üst Alt