Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizde okadar üstüme gelmeyin heüstat sen anlarsın bu işlerden konu linkini kulube mail olarak atsana veya twit hesabından yazıver koskoca kulubun avukatı vs vardır elbet gerekeni yaparlar bu düzenbazlığa karşın.
böyle denk geldikçe gönderiyorum ben mesela
Napiyim üstad isvicre cakisi gibisin sende her ise yariyosunsizde okadar üstüme gelmeyin he
hem topcu bul hem uefaya faks+mail at sonra hakemlerin hatalarini topla forumda is yap vs vs
ne cektirdin be GALATASARAY
bi Kköyde 3 puan alsalar affedecem ama neyse
mac basini alsin diye bitmis macta son oyuncu degisikliginde selcugu oyuna alan fatih terim'den söz ediyoruz. kenarda emin,taylan vs var selcuk oyuna giriyor. maci koparsak da selcugu koysam diye düsünüyor zaar
Evet.Fatih Terimkişisel ya da dolaylı çıkarları uğruna,bilerek-isteyerek ve dahi yetkilerini kötüye kullanarak Galatasaray'ı zarara uğratmıştır diyorsun o halde?
Çıkarı uğruna yapmıyorsa sebep nedir?
Evlat sevgisi vsÇıkarı uğruna yapmıyorsa sebep nedir?
Bos golalt yapıda attıgı golü gördünüz sanırım ?
2 tane attı diye biliyormalt yapıda attıgı golü gördünüz sanırım ?
noldu murhanaEvlat sevgisi vs
Soru şu, kimi kime şikayet edicez? Terim'i Terime mi?üstat sen anlarsın bu işlerden konu linkini kulube mail olarak atsana veya twit hesabından yazıver koskoca kulubun avukatı vs vardır elbet gerekeni yaparlar bu düzenbazlığa karşın.
böyle denk geldikçe gönderiyorum ben mesela