Galatasaraylı Futbolcu Küfür Etti

Şevket Atakan

Adventurer
GalataSarayı Efendileri
[FONT=pt_sansregular]Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'ın 3-0 mağlup olduğu Tarbzonspor maçından sonra A2 takımı oyuncusu Emre Tosun'un attığı Tweet büyük tepkiye sebep oldu.

[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]Trabzonspor maçına 2.yarıda Engin Baytar ile gelip skorun 2-0 olması üzerine Türk Telekom Arena'dan ayrılmaları üzerine Galatasaray taraftarlarının Engin'i eleştirmesi ilginç bir olayın yaşanmasına neden oldu.

26828894.jpg

Engin ile birlikte maça gelen A2 takım oyuncusu Emre Tosun, sosyal medyada artan eleştiriler üzerine Galatasaray taraftarına önce küfretti sonra da tweetini sildi.

Ancak bu olay sosyal medyada Galatasaray taraftarların büyük tepkisine neden oldu.
İşte olay yaratan o Tweet;
[/FONT]

26828939.jpg

Kaynak : Hurriyet

Son düzenleme:
Ergen tipli ergen oyuncumuzu derhal kovmak lazim Engin Baytarla.

Birisi genç ergen, digeri de yasli ergen.

Genc oyuncu hakli. Ne zaman gelip gittigi kimi baglar?! Keyfinin kahyasi misiniz?!

Şöyle bi durum var yalnız.Özür yazısında sebebini açıklamamıza izin vermeden hakaret eden taraftarımıza biraz sert girişimde bulundum demiş.Bizim gördüğümüz yazıda hakaret falan edilmemiş kendisine."Engin Baytar önderliğinde a2 takımımız ikinci yarı önce geç geliyorlar maç 2-0 olunca stadı terk ediyorlar."Burda hakaret yada ters bi kelime yok.artislik yapmış işte kısacası Emre Tosun denilen çocuk.Sen kimsin lan sanane gibilerinden konuşmuş.

Söylediği söz elbette kötü ve gelen tepkilerden sonra özür dilemiş.Tepki gelmeseydi o özrü dileyecek miydi biraz meçhul.Galatasaray'lı bi sporcu hem hareketlerine hem de ağzından çıkanlara biraz dikkat etmeli.Yaşı genç ancak bu karaktere sahip olmalı.

Engin bunları iyi zehirlemiş.

Engin i bunlarin yanina koymamak lazim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Engin i bunlarin yanina koymamak lazim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben Galatasaray'ın gelecek vaadeden bir futbolcusu olucam.

İyi bir eğitim aldıysam değil Engin Küfürbaz Haydo gelse bana küfür ettiremez.

Mental açıdan bu çocuklar eksik.

Cahil bırakıyorlar kendini çoğu akademik eğitimine son veriyor yada hiç başlamıyor futbolcu olacağım sevdasıyla.

Gönül ister ki Bütün kademedeki sporcularımız akademik eğitim alsın.

Ama işte eğitim aileden başlar.

Maalesef Türkiye böyle

Bir de Galatasaray eğitim yuvası diye övünüyoruz güya. Bu mu eğitim almış alt yapı futbolcusu?

Engin ne belaymis kovamadik bu çocuğa da yol versinler kapmis olayi

Otu boku haber yapip Galatssarayliyi galatasrayliya dusman etmeye sebep sadece medyadir ve malesef taraftar azicik beynini kullanamayan duygusal veya ard niyetli bir topluluktur. Geneli olarak bu boyledir ve belli bir egitim veya kendini bilmeyen bir toplum yetismedigi surece boyle kalacaktir.
Oyuna cok iyi gelip oyuncumuzun degindigi gibi anlayip dinlemeden medyadaki ard niyetli serefsizlerin attigi yazdigi habere inanmaktadir.
Ha oyuncunun yaptigi dogru mu tabiki yanlis.
Bu medya su an avrupada top kosturan ve ulkeyi tanitan arda turan'ada ayni seyi yapmistir.
Ve gene salak taraftar galeyana gelip basarisiz sonuclarla birlikte oyuncuyu koparmistir kulupten. Gene hatasi vardir ardanin da bunu da unutmamak gerekir, ama ilk hatayi yapan bu cocuga yapilan gibi o zamanin sartlarinda arda degildir.
Gunumuzde de ayni seyler devam etmektedir gerek acun gerek emreB. Konulari uzerinden ve hala galeyana gelen amipler mevcut.
Karsidakininde insan ve duygulari oldugunu unutmamali ona gire davranmak gerekmekte. Ama dedigim gibi belli bi egitim gorup kafayi azicik kullanamayan, medyadaki oyunlari goremeyecrk kdr kor olan taraftar oldugu surece cok zor.
Size sosyal medya hesabi uzerinden bi anda belki hakli oldugunuz konuda tonla kufur geldigini dusunun annenize bile bu kufrlerin geldigini ondan snra bi tartip bicip yorum yapin. Oneri sadece?
Hataya hata ile cevap vermektir bu cocugun yaptigi, belki ileride as oyuncumuz olacak ve kulube katki yapacak oyuncunun daha olmadan fikirlerinin degismesini sagliyacak bu ve bunun gibi haberler verilen tepkiler.. belki...

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maçın izlenecek bir yanı yoktu iyi yapmışlar.

Tam olarak ne demek istemiş ben anlamadım.

Geri
Üst Alt