Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep öyle. Yemeklerde fotoğraflarda hep beraberler. Çete başları da geri döndü ohh mis gibi.Butun yerliler var lan.Asiretgibi geziyor herifler.![]()
Galatasaray´in kötü gidisatini icerleyen iki tane oyuncu var, lakin bu yaptiklari konusmalarda belli oluyor. Birisi Hamit Altintop, diger de Felipe Melo, belki birde Chedjou vardir. yoksa kimsenin pekde umrunda degil. Hepsi hayatlarini yasiyorlar, aldiklari paraya bakiyorlar. Göz önünde bulunan bir grup oyuncuya bu umursamaz durusu mal etmek, bana göre cözüm getirecek degil. Lakin profesyonel futbolda zaten böyledir, kimse cikip maglubiyetlerden sonra yas tutmaz. Özel hayat ile profesyonel hayat bior futbolcu icin ikiye ayrilir, bunun disinda hareket eden oyuncu dünyada azdir.
Sakiz cignedi, ve takimin otobüsünde maglubiyetten sonra güldü diye Misomivic´i kapinin önüne koyan Hagi olsaydi, bu takimin 3/4 birak kovmayi, sabah aksam döverdi.
Şu yerli gruplaşmadan en az Prandelli kadar nefret ediyorum. Bunlar hep eğitimsizlik ile alakalı. Yabancı dilin olmayınca böyle oluyor.
Hepsi özünde temiz çocuktur ex-smodum.Yav bizim barzo yerli futbolcunun yabancı dil bileni de ya hakeme sövüyor ya ırkçılık yapıyor.