Galatasaray'lı Futbolculara Şok Tepki

burak yine taraftarı dövmeye kalkmıs,sezon basında da gurbetteki taraftarlarmızı dövmeye kalkmıstı

ama yabancilar suclu, Melo bosuna demedi, takima bi kac kisi isini ciddiye almiyor diye.

Umut niye yok ? Artik Yekta da gözümden düstü...

Butun yerliler var lan.Asiret gibi geziyor herifler. :D

Zamanında fenerliler Rüştü'yü dövdüklerinde üzülmüştüm insaniyet namıma. Ama bugün keşke diyorum... Keşke şunların alayına meydan dayağı atsalar. Bir gram acıma duygusu yaşarsam namerdim. Tam tersine içimin yağları eriyip haz duyacağım. Bundan yüzde 100 eminim.

Hiç bişey demeden yüzlerine tükürseydi keske. Belki gece kafalarını yastıga koyduklarında anlarlardı mesajı.
Tamam biz özelinize karısamayız ama ortada berbat bir oyun varken zar zor kazanılmıs bir maç varken, tüm takım neredeyse gidip bara eğlenmek, ciddi anlamda karakter eksikliği gerektirir.

Yazık. Biz de kalkıp bu oyunculardan şampiyonluk bekliyoruz.

Olayı özetleyen kısım: Burak Yılmaz ise eğlencesine Etiler Şamdan'da devam etti.

Bunlar bu işte.

2-1 zor yendiniz oturun evinizde yas tutun. :) ne salak bi haber ya

Galatasaray´in kötü gidisatini icerleyen iki tane oyuncu var, lakin bu yaptiklari konusmalarda belli oluyor. Birisi Hamit Altintop, diger de Felipe Melo, belki birde Chedjou vardir. yoksa kimsenin pekde umrunda degil. Hepsi hayatlarini yasiyorlar, aldiklari paraya bakiyorlar. Göz önünde bulunan bir grup oyuncuya bu umursamaz durusu mal etmek, bana göre cözüm getirecek degil. Lakin profesyonel futbolda zaten böyledir, kimse cikip maglubiyetlerden sonra yas tutmaz. Özel hayat ile profesyonel hayat bior futbolcu icin ikiye ayrilir, bunun disinda hareket eden oyuncu dünyada azdir.

Sakiz cignedi, ve takimin otobüsünde maglubiyetten sonra güldü diye Misomivic´i kapinin önüne koyan Hagi olsaydi, bu takimin 3/4 birak kovmayi, sabah aksam döverdi.

Şu yerli gruplaşmasından en az Prandelli kadar nefret ediyorum. Bunlar hep eğitimsizlik ile alakalı. Yabancı dilin olmayınca böyle oluyor.

Son düzenleme:
Yerliler 3 kelime İngilizce bilmiyor. Ama eğlenmesini biliyor. Haddinden fazla para aldıkları kesin hepsinin.

Galatasaray´in kötü gidisatini icerleyen iki tane oyuncu var, lakin bu yaptiklari konusmalarda belli oluyor. Birisi Hamit Altintop, diger de Felipe Melo, belki birde Chedjou vardir. yoksa kimsenin pekde umrunda degil. Hepsi hayatlarini yasiyorlar, aldiklari paraya bakiyorlar. Göz önünde bulunan bir grup oyuncuya bu umursamaz durusu mal etmek, bana göre cözüm getirecek degil. Lakin profesyonel futbolda zaten böyledir, kimse cikip maglubiyetlerden sonra yas tutmaz. Özel hayat ile profesyonel hayat bior futbolcu icin ikiye ayrilir, bunun disinda hareket eden oyuncu dünyada azdir.

Sakiz cignedi, ve takimin otobüsünde maglubiyetten sonra güldü diye Misomivic´i kapinin önüne koyan Hagi olsaydi, bu takimin 3/4 birak kovmayi, sabah aksam döverdi.

Islak odunla dövmesi lazım şöyle sert bir hocanın gelip prandelli ile olmaz bu iş otarite eksikliği var.

Futbolculardan hiçbiri aldığı parayı hak etmiyor. Günde 2-3 saat antrenmandan sonra kaçıp gidiyorlar. Zar zor kazandıkları maçtan sonra soluğu barlarda alıyorlar. Hiçbiri kendini geliştirme derdinde değil.

selçuk kasketiyle tam şefeeer olmuş direksiyonu da kafayı eğerek sallıyor galiba :D :D arabayı bile yavaş sürüyordur bu

Geri
Üst Alt