GSCimbom
Galatasaraylı Olmak
F

Galatasaraylı Olmak

Fatih Liman ·

Cevap
10
Okunma
832

Fatih Liman

Kırmızı Üye
Öncelikle tüm renkdaşlarıma iyi akşamlar.
Malumunuz içinde bulunduğumuz sezonda gelmiş geçmiş en kötü yönetimle karşı karşıyayız.Aylardır sinirden uyumuyorum maç izlemiyorum.Maça gidiyorum öylesine.
Olabilir küme düşebilirdik futbol bu her maç kazanamayabiliriz çok normal.Yanlız her başarılı olduğumuz dönemlerde sözde Galatasaraylı olan yönetim kurulu üyeleri bir şekilde bizi 10 sene geri götürmek adına inanılmaz çaba sarf ederek başarısız olmakta başarılı olmuştur.

3.Yıldızı ilk biz taktık Bir mumya geldi hocayı kovdu paraları sokağa saçtı borç fırladı gitti bir kesim var adamı yere göğe sığdıramıyor.Bundan kurtulduk oh dedim bir daha bu kadar yönetilmeyiz Adnan Polat Geldi kanser olduk.Şimdi rezil yönetim bayrağını dursun aldı hakikatten bundan daha kötüsü de gelebilir nede olsa onlar Galatasaraylı biz fanız.Mumya'ya göre müşteriydik Adnana göre çapulcu..

Bunlardan öğrenecek değiliz Galatasaraylı olmayı çok şükür .

Taçsız Kral'dan okuduk öğrendik Ben uyuyamıyorum sayın Cengiz Özyalçın siz diyorsunuz ya benim yaşım kaç diye televizyonda dün.
Ben sizin yaptığınız açıklamalar yüzünden 28 yaşımda ben uyuyamıyorum viyzonsuz misyonsuz beceriksiz tarihin en kötü yönetimi izlediğim dinlediğim için.

Sinirim bozuk Başka Galatasaray yok nasıl bu kadar lakayıt bir yönetim anlayışı içerisinde olabilirsiniz diye düşünmekten 3'e geliyor saat.

su an dursun b iht otelinde misil misil uyuyor renktas

soylemesi basit olcak ama

futbolu o kadar dert etmemeye calis

valla ben kafama hiç takmıyorum... Milyon eurolar alan futbolcular takmıyorsa, ben niye takayım kafama ? bak Aslanlar gibi savaşan Basketbol takımımız var.. git onu seyret.. hem maddi yardımın olur hemde keyifle izlersin...

ua fedaisi fatih liman rtsimizi gelmis

bu ayki polar cirosu dusmus diyorlar

Rengim bence abartmayalım. Fatih renktaşımızın hiç "ters" bir yorumunu görmedim daha. Her ne kadar uA'nın bazı bazı hareketlerini kınasakta sonuçta onlarda bizim bir renktaşımız. Kuş muamelesi yapmayalım...

Ayrıca kabul etmemiz lazım ki uA bu ülkenin en iyi taraftar grubudur. Maalesef şuan ciddi biatçılık yapıyorlar ama ben formsuzluk olarak tanımlıyorum kendimce. Umarım eski bildiğimiz , sevdiğimiz uA'ya kavuşuruz ama şuan gerçekten hiç haz etmiyorum.

Ama uA'lı renktaşlara kuş muamelesi yapılmasından da gayet rahatsızım. Sonuçta onlarda bizim gibi aynı renklere aşık(biatçılar hariç) ve uA camiamızın zamanında en büyük itici güçlerinden biriydi ve gelecektede bu gelenekleri devam ettireceklerdir.

Son düzenleme:
Öncelikle tüm renkdaşlarıma iyi akşamlar.
Malumunuz içinde bulunduğumuz sezonda gelmiş geçmiş en kötü yönetimle karşı karşıyayız.Aylardır sinirden uyumuyorum maç izlemiyorum.Maça gidiyorum öylesine.
Olabilir küme düşebilirdik futbol bu her maç kazanamayabiliriz çok normal.Yanlız her başarılı olduğumuz dönemlerde sözde Galatasaraylı olan yönetim kurulu üyeleri bir şekilde bizi 10 sene geri götürmek adına inanılmaz çaba sarf ederek başarısız olmakta başarılı olmuştur.

3.Yıldızı ilk biz taktık Bir mumya geldi hocayı kovdu paraları sokağa saçtı borç fırladı gitti bir kesim var adamı yere göğe sığdıramıyor.Bundan kurtulduk oh dedim bir daha bu kadar yönetilmeyiz Adnan Polat Geldi kanser olduk.Şimdi rezil yönetim bayrağını dursun aldı hakikatten bundan daha kötüsü de gelebilir nede olsa onlar Galatasaraylı biz fanız.Mumya'ya göre müşteriydik Adnana göre çapulcu..

Bunlardan öğrenecek değiliz Galatasaraylı olmayı çok şükür .

Taçsız Kral'dan okuduk öğrendik Ben uyuyamıyorum sayın Cengiz Özyalçın siz diyorsunuz ya benim yaşım kaç diye televizyonda dün.
Ben sizin yaptığınız açıklamalar yüzünden 28 yaşımda ben uyuyamıyorum viyzonsuz misyonsuz beceriksiz tarihin en kötü yönetimi izlediğim dinlediğim için.

Sinirim bozuk Başka Galatasaray yok nasıl bu kadar lakayıt bir yönetim anlayışı içerisinde olabilirsiniz diye düşünmekten 3'e geliyor saat.

Aynen renktaşım. İnsan cidden her ne kadar üzülmemeye çalışsada üzülüyor. Özellikle çok tutkulu kardeşlerimiz ve abilerimiz bilir. Bazen yenilgi sonrası 1-2 gün hayalet gibi dolaştığımı bilirim ama ne zaman bu Prandelli sonrası dönem başladı artık maalesef kaybetmeye bile alışır hale geldim. Çok kötü bir şey bizim adımıza. Kaybetmeyi kabullenmeye başladık gibi...

Umarım en kısa zamanda başarısızlığa tahammülü olmayan Galatasaray'lılık ruhunu tekrar yakalarız.

Son düzenleme:
galatasaraya faruk süren gibi bir başkan gelmedi dökülen harabe ali samiyen stadında şu anki maddi olanakların hiç biri yokken terimle birlikte bir mucize yarattı ama dinazoruslar onu da küstürdü ! bizim rakibimiz fenev değil dinazoruslar ! pilav tiryakisi dinazoruslardan bu kulüp ne zaman kurtulursa o zaman krizlerden kurtuluruz galatasarayı özel okul mezunlar derneği gibi gören taraftarı adam yerine koymayan kendini burjuva üst sınıf olarak gören bu zihniyet bizim en büyük dezavantajımız ! hala büyük gs taraftarını anlamak yerine laf sokmaya çalışan bu zihniyet umursamaz tavırlarını sürdürürse arenada kendileri gibi düşünen 8000 kişiyle birlikte akhisarı yenmekle övünen dandik bir camia haline geliriz

Son düzenleme:
3-5 tane dinazor para yiyecek diye ben kendimi üzemem kusura bakmasınlar hele ki böyle rezil futbolculara komisyoncular aracılığı ile milyon avroları verenler daha çok para götürsünler diye hiçte kendimi paralayamam.Ben galatasaray 3. lige düşşede sevgimden birşey azalmaz.O yüzden çokta takmıyorum.Daha iyi olur kan emici asalakları seyredip içimiz içimizi yemez.