Tam ne demek istediğini anlamadım üstat malum jetonum köşeli ama anladığım kadarıyla cevaplayım hatam varsa düzelt. Benim için başarılı, örnek galatasaray başkanları;
sadık giz-selahattin beyazıt-ali tanrıyar-ali uras-fethi isfendiyaroğlu ve tabii ki ali sami yen ama yeni nesilden bunlar kadar olmasa da çok beğendiğim mehmet cansun-duygun yarsuva-alp yalman-faruk süren var.
Mustafa cengiz de dursunu ibra ettirmemeye çalışmak dışında bir hata yapmadı bir de adnan başkana yeteri kadar destek vermedi ama 2 aylık başkan benim desteğim ona bir hatasını görmedim ki bunlar idari mesele benim için en önemli kriter mali disiplin.
Bundan sonrası için sorduysan her zaman adnan öztürk'ü takdir etmişimdir ve tarihimizin en başarılı başkanlarından biri olacağına inanmışımdır. Gönlümden geçen 3 dönem sonra da Ergin Ataman zira o da mali disiplini erkek takımında sağlamış sporculara maaş ödetmemiş borçla oynamayanları kapı dışarı etmiş, personel çıkarmış, kendisi de alacağını bırakmıştır (öteleme değil hibe etmiş ve bedavaya çalışma teklifi de var bunda).