Galatasaraylı Yıldıza Sevilla Kancası!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
galatasaray_arma.jpg

Özellikle Süper Kupa maçında beklenen performansı gösteremeyen Alex Telles takımda geri plana düşmeye başladı. Telles'e İspanya'dan sürpriz bir teklif geldi.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

evet sonra baltaya kalalım. telles kalmalı, amma da abarttınız. yetenekli çocuk

Bir maçta bu oyuncuyu çizmek ne kadar saçma..Alexin en kötü performansı Hakan Baltadan iyidir..

Şu ana kadar yaptığımız masrafı karşılayacak kadar para veriyorlarsa verelim. Tarık'ı alalım. Yabancı sınırı var, yapacak bir şey yok. Telles'ten çok beklentim de yok açıkçası..

Sat maliyetine hiç düşünme Hakan da oynuyo bu kadar hatta daha verimli olduğu kesin...

Doğruysa eğer, Burak'ta yapılan hata Telleste yapılmamalı.

Ulan Tarık da ne Tarık mış be. Alınsın da göbek atın bir kazık daha yedik diye.

I am the one who knocks!

Tabi buradaki herkes müthiş solbek olduğu için satalım gitsin. Tarık diye ölen adamlar Tarık için de benzerini yaparlar eminim.

Ama bizim son transferlerimizden sonraki kadro yapılanmamızda (böyle birşey olduğundan ya da olacağından da emin değilim ama) yer bulamayacaksa kiralık verelim. Bomba gibi geri döner.

Baroni Telles Galatasaray'a gelmez dediğinde keşke adamı dinleyip almasaymışız.

üçe beşe bakmadan postalayın gitsin adamın faydasından çok zararı oluyo otobana dönüyor bölgesi.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Şu bir maç geyiği de bitsin artık adam geçen yıldan beri bu yılki hazırlık kampı dahil kötü eleştiriliyor burda hala bir maçla eleştirmeyin felan adam sanki her maç müthiş derbide kötüydü diye bitirdik adamı 34 yaşındaki kalas kuyta karşı o kadar çaresiz olan adam benim gözümde futbolcu değildir net.

Genç oyuncu alalım diyorsunuz sonra 3-4 maç kötü performans gösterince yerden yere vuruyorsunuz. En iyi oyuncuların bile formsuzlukları oluyor, hele ki Telles daha 22 yaşında. Tamam Burak'ı anlarım, hatta ben de lanet ediyorum her gördüğümde. Fakat Telles'in daha potansiyeli var ve asıp kesmek yerine arkasında durup destek olursak kendini toparlayabilir çünkü Chelsea karşısında neler yapabildiğini de gördük. Sanki Marcelo, Alaba var da sol bekte, kötü oynadı diye demediğinizi bırakmıyorsunuz. Telles, +20M teklif gelmediği sürece 10 yıl boyunca sol beki emanet edebileceğimiz bir isim. Ayrıca hadi göndersek kime güveniyorsunuz ki satalım diyorsunuz. Balta'ya mı? 2 sene başgan nolur sol bek al demedik mi? Şimdi birkaç maç kötü oynadı diye Anadolu topçusu dediniz adama.

Kesinlikle kalmalı.

ilk 5 macinda nasil sisirdiyseniz son 3 macindada yerle bir ediyorusnuz. Kararin verin artik

Telles KALMALI. NOKTA

en kotü +3 icin idealdir. sol bek yerine sol kanatda oynar ceviklik getirir maca

Geri
Üst Alt