Galatasaraylılardan Fenerbahçe'ye Destek Yalanı!

Onurlu bir duruşmuş.

Biz de bu ülkede ne haltlar çevrildiğinin, şerefli insanları itibarsızlaştırmak için ne kumpaslar kurulduğunun farkındayız.

Ama siyasi bir hesap kesme gayesiyle, Aziz gibi çeteci, şikecinin etrafında dizilen onursuzlardan olmadık çok şükür.

Fenerbahçe'den utanan kaç fenerli var acaba onları niye paylaşmıyorlar

sporx'in yasaklanmasını talep ediyorum.

evet fenerin 1 tane penaltısı harcandı orası dogru.

ama o penaltı dışında birşey yok.

ben su sporxe üye olup akpye saydirayim, yeni yasa geregince kapattiririm ben bu siteyi

Aralarinda kizlarda olmasa soylerim de bir kac sey, saygimizdan.

Sirf RT ugruna ne yapacaklarini sasirdilar.

bütün forum ahalisinin içi parçalandı.

bildiğiniz gibi değil.

Yalana bak. Bilerek sanki Galatasaray lilar gibi yapiyorlar, alakasi bile yok..

Harbiden üye olup akpye saydiralim, sonra ak twitcilere gösterelim hemen kapatirlar vallah acimazlar! Sinsi sinsi haber yapiyorlar alin size sinsilik serefsizler.

Bak bunlari soyleyenlerin bugun takipci sayisi, rt sayisi, fav sayisina bakin.

Futbol topunu görse karakola götürecek tipler.fener yalakalığı ile hükümeti düşüreceğini sanan mallar.Markus Merk'e göre 3 kk'nın verilmediği Erciyes maçını ve ya penaltısı verilmemiş Ksaımpaşa maçını sorsan bilmezler.

Twitter'da takipçi sayısını artırmak için parayla takipçi alan malum kulüp, bunu da kendi açtığı hesaplar ile kendi yönettiği haber sitesinden ilan etmiş. :D

Söke söke alcağız 4.yıldızı bu sene hiç boşuna debelenmeyin.Ezik herifler

bu nasıl olabilir yaaa tamamen bizim konsantrasyonumuzu bozmayı amaçlıyorlar oyuna gelmeyelim ne demek bu sene fener şampiyon olsun yok yaaaa:31:

Şimdi yazdıkları saçmalık o ayrı ama bir haber sitesinin kafasına göre isimleri yazıp onları hedef haline getirmesi ne kadar etik tartışılır.

Bence biz de kullanıcı isimlerini kapatmalıyız.

Evet bu isim olayi asiri derecede sacma. Ben degistirmek istiyorum mesela. Degistirebilirmiyiz Ozgur abi

Yuh yaptığı habere bak bizim forumdaki yorumları da haber yap şerefli tahir

maçta fenerbahçenin hakkı mı yenmiş?

yenmişse yiyene helali hoş olsun. sonuna kadar sahip çıkmalı destek olunmalıdır. fenerbahçe ezilmeli parçalanmalı yıkılmalı. çünkü fenerbahçeden nefret ediyorum. çünkü bu nefreti aziz yıldırım ekti kibirli fenerbahçe taraftarı biçti.

beter olun.

Geri
Üst Alt