Galatasaraylılardan Fenerbahçe'ye Destek Yalanı!

Bu kıt akıllılar bize yapılan haksızlıklarda neredeydiler. Bunların hepsi düzmece.

maçta fenerbahçenin hakkı mı yenmiş?

yenmişse yiyene helali hoş olsun. sonuna kadar sahip çıkmalı destek olunmalıdır. fenerbahçe ezilmeli parçalanmalı yıkılmalı. çünkü fenerbahçeden nefret ediyorum. çünkü bu nefreti aziz yıldırım ekti kibirli fenerbahçe taraftarı biçti.

beter olun.

Emek hirsizlari haktan bahsediyori ste renktas. Tobe tobe yahu hala caldiklari sampiyonlugu geri vermediler cikmis hakem filan konusuyorlar ne yuzsuzluk ya

3-5 kisi Ben Galatasarayliyim ve vs vs diyorsa bilinki bunlarin tek amaci piyasa yapmak ,Retweet almak dan baska bir sey degil.

Siyasi emellerden bahsediyorlar, salaklar asıl kendileri şimdi siyasi emel peşine düşmüşler...Siyasi emellerin kurbanı olmuşlar...

İşi spor ve futbol bazında değil " Efendim ben bu partiliyim , şu partiye karşıyım" şeklinde zihniyetle sözüm ona destek veriyorlar...

Peki kazanan kim olacak, bu salaklar farkındamı. Yine kazanan şikeciler ve şikecilere destek verenler...

İşte herşey ortada... Aziz yine evirdi çevirdi olayı vatan millet meselesine getirdi.

Bu destek veren (sözde Galatasaraylılar) ya Fenerli, ya da yukarıda yazdığım tuzağa düşen zeka özürlüler...

Harbi mallar yani... X parti . Y parti. Bir zaman gelecek hepsi gidecek, başkaları gelecek.

Ama gel gör ki işi siyasete bağlamaya çalışanlar hiç bitmeyecek.

Sen önce sportif anlamda sorunu çöz. Çözmek için adım at. Bizi en azından beni inandır. Sonra gel işin siyasi yönünü tartışalım.

Ama sen her gün farklı söylemlerle işi farklı yerlere çekersen...

Bir gün kalkıyorsun yaptıysam Fener için yaptım diyorsun.

Diğer bir gün herkes yapıyor Fener yapınca mı suç oldu diyorsun.

Başka bir gün RTE bana düşman diyorsun.

Yine başka bir gün Feneri yok etme çalışmaları diyorsun.

Lan salak sen neyin peşindesin. Dur söyliyeyim; Sadece kendi totonu kurtarmanın...

Ama gel gör ki sana inanan mallar sayesinde hala içeride değilsin. Hala takımın düşürülmedi.

Bizde burda 3 5 kişi toplansak fenerliyiz diyip azize küfretsek haber yaparlarmı acaba taraftarlar azize tepkili diye

lan macta alt tarafı bir tane hata oldu hadi penaltısını yediler fenerin diyelim. meireles'e %1000 kırmızı kartı da vermedi aynı hakem. yanlıs mı?

egemen emre belöz falan iyi alısmıslar hakem tartaklamaya, haksız bir sarı kart dahi görsen hakeme neden fiziksel temas kuruyorsun böyle alırsın 2. sarıyı. emre belöz net olarak hakeme küfür etti atmadı. yalan mı?

ben bu kadar aglayan bir takım görmedim. canlı yayında rıdvan bile ne agladı yahu :D

ya beyler bu başlığı görmek istemiyorum derhal kaldırılsın şampiyonluğa konsantre olmalıyız

fb'nin gercekten iyi olmasını isteyen adam bu mac sonunda egemen'e agır para cezası verir. 60. dakikada kenara yoruldum beni cıkarın diyen emre belözü bir daha tesislere sokmaz.

Yahu daha dun esesin kalecisi kirmizi gormeyip penaltida verilmedi saygideger (!) fenerliler neredeydi ozaman yada bu cakma galatasaraylilar.

trabzon´un anasini aglatirken iyidi..sike yapip trabzon´un hakkini gasp ederkende hersey yolundaydi..insanlar üzüntüden ölürken,hastalanirken agzinizi acmiyordunuz..bir yalnis penalti,kirmizi kart karari yüzünden yapmadiginiz cirkeflik kalmadi..sizin gibi serefsiz bir kulübü dünya alem görmemistir..

Ulan fake fenerli twitter hesabımda 1000 küsür kişi var. Çıkıp ben de mi böyle malca şeyler yazayım. Bunun organizasyonu bile kolay, öyle uyduruktan 3-5 değil, yüzlerce, binlerce hesap oluşturulur..Bunun neresi haber değeri taşıyor?

Her maça hakemlerle çıkan şikeciler bir maça da hakemsiz çıkmış çok mu anormal?

Sadece gulup geciyorum.Gerci yuz kaslarim calisiyor ama olsun bir tepki vermek gerekiyor.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Geri
Üst Alt