Galatasaraylılardan Fenerbahçe'ye Destek Yalanı!

Bu tarz sözde "duyarlı" taraftar modeli her takımda oluyo malesef. Ulan şu şikecileri savunacağına git mazlum olanları savun, geçen hafta Elazığ'ın 3 puanını yediler ona da atsaydınız ya bu twitleri.

dünkü maçta bize verilmeyen penaltıya ve gösterilmeyen kırmızı karta tweet atmış mı bu kanı bozuklar

Burada kim Fener yerine F7 yazsa uyariliyor, kim Bjk yerine 8jk yazsa uyariliyor. Zaten yazan da yok, arada bir yeni uyeler yazabiliyor o kadar. Daha ne tur bir saygi bekliyor bu embesiller Galatasaraylilar'dan biri bana anlatsin.

Ulan senelerdir kendileri sike yapip yok 8-0, yok Denizli, yok Neuchetal, yok Arsenal diyerek camur atip bizi de batakliga cekmeye calistilar. Bu ulkenin Avrupa'daki tek yuz akina hakettigi degeri ve saygiyi vermeyi birakin, tarihin en pislik sezonu olan 2000-2001'de yerin dibine indirdiler. Daha neyin saygisini bekliyorlar anlayamadim gitti.

3 Temmuzdan sonra maç izlediniz de bugünden sonra mı maç izlemeyeceklermiş. Bu çakmalar Anelkanın elle attığı golden sonra izlemeye devam ettilerse bundan sonra da ederler merak etmeyin

Böyle gerzekçe şeyleri bahane edip maçı tekrar ettirmeseler bari..

S.... öyle federasyonu o zaman.Biz de 2000-2001 şampiyonluğunun geri verilmesini isteyelim o zaman.Resmen doğranmıştık Ankaragücü maçında?Her hakem hatası olan maç tekrar edilsin yemezler.Futbola bakmam bir daha öyle bir maldonadoluk olursa.

Birde bunlar türedi galatasaraylıyım ama.

Bak bak sen bu ama gelince anlayın ki kuş yada beyinsizdir bunlar.

Bruma opsiyonlu kiralandı haberini çıkarıp üstüne twitterdan eleştirenleri paylaşmışlardı. Niyetleri açık yeterince.

Şerefsizlere destek olan şerefsizdir

var böyle tipler olmaları da güzel twitter'da kime sataşacağız :)

Herşey de çalma olmaaz ki arkadaş gol sevincimizi çaldınız şimdide twittemi geldi sıra.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Tahir Kumun AMK gazetesine transfer olmasını isterdim

hepside "bir Galatasaray'li olarak" demiş. Biraz yaratici olur insan. Hepsi ayni tornadan çikma mesajlar. Hepside hatasiz yazilmiş üstelik. insan bir kaç gramer hatasi yapar ki belli olmasin. Twitter şikecileri sizi

Geri
Üst Alt