Galatasaraylılardan Fenerbahçe'ye Destek Yalanı!

''fenerbahçeliyim ama bu gün Sivas'a yapılanların haksızlık olduğunu düşünüyorum nasıl bir maç olmuş öyle yeeeaaaa'' al bende yazdım o kadar da zor bir şey değil ''fenerbahçeliyim'' kısmında biraz midemin bulanmasına rağmen bunu da yayınlasana sporx belası.

Galatasaraylı olmak mesele değil yeğen,

Mesele insan olmak da, karakterli olmak da...

Sen bu maç ta "Fenerin hakkı yendi " diyorsunda; Fenerin yıllardır yediği hakları ve haltları görmezden gelip bir penaltıyla mı hak savunucusu ilan ediyorsun kendini.

Galatasaraylı olmak mesele değil yeğen,

Mesele insan olmak da, karakterli olmak da...

Sen bu maç ta "Fenerin hakkı yendi " diyorsunda; Fenerin yıllardır yediği hakları ve haltları görmezden gelip bir penaltıyla mı hak savunucusu ilan ediyorsun kendini.

Abi cümlenin sonuna soru işareti koymamışsın.

Çünkü, cevabı belli, soru sormamışsın.

Hala siyasi demiyorlarmi cildiriyorum. Hep bu geziden sonra boyle besiktasa ve fenere yavsamalar basladi. Gezi icin bende gittim ama biktirdiniz artik safimi degistircem nerdeyse bu yalakalar yuzunden. Beter olun beter ezik camia sizi bu itlerde bizimkilerdir muhtemelen

Galatasaraylı ola bilirler. 30 milyon Galatasaraylı var diyorsak aralarında bir bin değişik düşünce fikirler cıkması kadar doğal bir şey olamaz. Azizi karşılayan bence sadece sözde Galatasaraylı da oldu veya rok en iyi örnek. Ben bunlafı kendi adıma olarak asla Galatasaraylı olarak kabul etmesemde buda sadece kendi görüşüm olur. Galatasarayın örf ve ilklerine ama hiç bir çekilde uyjayan bazı zat düşünceli sözde Galatasaraylar biraz oturp neyi, neden ve nasıl tutulduğunu anlamalı ve öğrenmeli azıcıkda olsa. Galatasaraylık bir ayrıcılıksa ve bir yaşam tarzı deniliyorsa bunun 500 küsürden oluşan bir kültür biriminden oluşduğunu anlamk zorundayız. Rok mesela Galatasaraylıysa bende chin kralıyımdkyorum. Bu zat Galatasaray duruşundan, ağırlığından ve terbiyesinden 1 mili gram olmadığı gibi öküz gibi tv de Galatasaraylıyım diye geziyor ortalıkda. Ali sami yenlerin veya metin oktayların kemikleri sızlıyordur bunun gibi Galatasaraylı ları tv de görünce sonucta biz veya rok durumda ben Galatasaraylı deyip Galatasarayımızı temsil eden birisi tv de öyle veya böyle. Utanc verici bir durum. Daldım yazıma pardon.._:DD

Maci nereleriyle izlediler bunlar aceba. Memleketim diye soylemiyorum ama Fenerin iki pas yapamadigi macta sivas feneri resmen dagitti. Attigi iki golun yaninda bi iki kati kadar kacirdigi golleri var sivasin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

burağın penaltısını vermediler kimseden tık yok ama bugün gazetelerde fenerin mağduriyetinden bahsediliyor her yerde bu kadarına pes:31: buraka yapılan harekete devam diyen hakeme yüksek not veren eski hakemler fener maçındaki hakemi el birliği ile başarısız ilan ettiler!!! yabancı sınırlaması fener için çıktı playoff fener için çıktı kadıköyde kupamızı vermemek için ellerinden geleni yaptılar karanlıkta kupa aldık esas mağdur olan biziz bu kadar olmaz yaaaa :42: şimdide galatasarayı arenada yenecez söylemlerine başladılar psikolojik baskı yapacaklar akıllarınca ancak mancinin aslanlarını yenmeleri imkansız tabi maça tarafsız bir hakem verilirse:ka23:

Geri
Üst Alt