GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Ya bu Sinan ne saçmalıyor?
s-81c32e612bc6396ca13a0324f9389360844709eb.jpg

Ben büyük bir galatasaray taraftari olarak dursun basganimiza bunu yapanlardan vakti geldiğinde hesap soracagim.

Dik dur eğilme bu taraftar seninle büyük başkan!

Yok artik sakasi bile guzel degil yazmayib boyle seyleri sonra dursunun tetikcileri ciddiye aliyor 50 tane korumayla geziyor beyzademiz

Bu kulüp hiç bir zaman tek başına kalmaz.

Bu gözyaşlar, alın teri ve kan boşuna akmadı.. Galatasaray demek, yıldızların peşinde koşmak tır.

Başarıları bırak, alınan başarılar bile yeterli görülmeyip, daha o büyük hedeflere koşmak tır Galatasaray'lık!

Dursun bir kere Adam olsun ve istifa etsin yoksa daha kötü şeyler olacak...

Bazen sevmek, sevdiğini bırakmaktır.

tumblr_mk3ke2Zlfh1r83gzfo2_500_zpsffda7a11.gif

Son düzenleme:
Sinan doğru söylüyor bugüne kadar protesto sonucu görevden ayrılan hiçbir yönetim olmadı ama tepkimizide bir şekilde göstermek zorundayız sinan gibi kaypakca oturup kendi dalgamıza bakacak değiliz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan doğru söylüyor bugüne kadar protesto sonucu görevden ayrılan hiçbir yönetim olmadı ama tepkimizide bir şekilde göstermek zorundayız sinan gibi kaypakca oturup kendi dalgamıza bakacak değiliz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaypak adamların götü büyük olur derler, ne dersin bu hususta?

Anlamış oluyoruz ki Sinan gibileri üyelikleri gerçek aşk dan ziyade "sosyal tatminlik ve gösteri amaçlı bir sevgi olduğu"

Metin Oktaylar kolay gelmiyor.

"bizi sevenleri üzmeyelim baba..."

90'ların bugünlerden bin kat iyi olduğunun kanıtı.

o zamanlar geri zekalının biri böyle yaptığı zaman sokakta iki tokat yerdi bir de maçta kafasına sandalye yerdi zırlaya zırlaya giderdi.

Geri
Üst Alt