GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Tek Yürek‏ @TekYurekcom
Amacımız; 1600 imza konusunu tüm sosyal medya kullanıcılarına oluşturacak bir kampanyaya oturtmak. Yurt içi-dışı herkesi cesaretlendirmek!

BYtbpyvb_bigger.jpg
Behzat Uygur‏ @behzatuygur 8 dk.

Değerli Galatasaray üyeleri #değişimeimzaverin

Dursun kardesiyle birlikte cay'ini icip twitter'de yazilanlari okuyordur

Futbol Arşiv‏ @FutbolArsiv
Daha ne kadar eğileceksin!!

Gün, düzene dur deme günüdür.
Gün, üstünden ölü toprağını atma günüdür.

#DeğişimeİmzaVerin

Nerede ne yorum yapacagim ile ilgili karari sadece ben veririm .

GS dernek kongrelerinde alinan kararlari bu ise taraf olmayanlar degistiremez . Bu hukuki bir gercektir . Taraftar bir taraf degildir cunku bu secimlerde oy kullanmamistir . Velev ki kullanmis olsalar da secim doneminde farkli bir aday uzerinde bir konsensus filan yoktu , forumdaki anketlerde bile dursun hakimiyeti vardi

Bugun nasil yapilmis secimleri , referandumlari engelleyecek , sonucu degistirecek bir yontem yoksa , GS kongresinde genel kurulun aldigi karar da bir iradedir ve 2018 mayisina dek gecerlidir

Bunun sokak protestolariyla degistirilebilecegine inanmak ise safliktir . Bu yonde tonla girisim gecmiste de olmus ,hic bir zaman kaale dahi alinmamistir

Buna ragmen ben bu protestolarin kanunsuz olanlari haric destekcisiyim , ise yaramasini isterim , ama mekanizma olarak ancak kendi istekleriyle giderlerse giderler, seyirci zorlamasi ile bir arpa boyu yol alinamaz

Bosa konusmayalim , sonuclari hep beraber gorecegiz . o zaman durum degerlendirmesi yapariz

İstifaya davet etmek süreci hızlandırır. Ancak hiç bir ses çıkarmamak o kişinin koltukta fazla oturmasına destek sağlar. Arada ki fark bu.

Biz toplu halde isyan edince Dursun yarın gidecek demiyoruz ama gidişi hızlanacak.

Böyle bir adam Galatasaray başkanı olamaz.

Güzel gelişmeler oluyor. Burada TT yapınca Dursun un istifa etmesini beklemiyoruz zaten. Amaç uyuyan genel kurul üyelerine farkındalık yaratmak, cesaretlendirmek. Eğer camia içerisinde bu rüzgarı görüp destek veren kulübün önde gelen isimleri olursa o imzalar hızla toplanır.

Gerekiyorsa 500 tweet atın ama sürekli gündem de kalsın bugün bu olay.

Destek vermeyen ilerde ağlamasın boşuna, herkes katılsın.

Biz de gonderdik imzamizi ayri ama bu girisimler limitlerin altinda kalir ve sonuc vermez

Peşindeyiz‏ @PesindeyizApp
Hazır mıyız?

tumblr_mj42ypBl8d1s3bfv5o2_r1_500.gif

Gerek yok , ben bu duruma sevinecegimi soylemedim , olacaklari bilin diye soyluyorum , mutlu oldugumdan degil

Cimbom Facts‏ @CimbomFacts
Galatasaray'ı ayağa kaldırabilmek için harekete geç!

Retweet ederek olabildiğince yayalım. #GSiçin1600imza

Geri
Üst Alt