GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Forza Cimbom‏ @forzacimbomtr
Sportif başarı ❌
Mali başarı ❌
Vizyon ❌
Derbi galibiyeti ❌
Palavra ✔
Riva-Florya peşkeş ✔

#değişimeimzaverin

Tunc Uner‏ @tunc1184
GS imiz icin hayirli olsun

C_fHnJtXsAAPPZp.jpg

ultraslanhooligans nedir lan

ultra misiniz hooligans misiniz

Adem Büyük ha. Vay be yine sivri zekalılık.

Kendi hakkında konuş, daha geçenlerde savunuyordun. Kandırılanlar bile en geç 1 sene sonra gördü bunun ne mal olduğunu.

İşte senin gibi göremeyenler geriye kaldı, nihayet sizler de görebilmişsiniz herhalde.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Adem buyuk, titi diye tutturan sen degilmisin

Medya'da su kadar borc odedim bu kadar borc odedim diyen Galatasaray baskani degilmiydi, buna inanmak yanlis mi yani? Biz nerden bilebilirdik ki bunun boyle bir beceriksiz oldugunu. Sen gine ''ben hakliydim'' cabalarina giriyorsun he

Bugune kadar bir tane olumlu yorumuna rastlamadim nedense

Forza Cimbom‏ @forzacimbomtr
Levent Tüzemen; Görünen imza verenler hariç sessiz muhalefet edenler daha tehlikeli, halıyı alttan bi çekerler yanarsın Dursun Özbek!..

Adem buyuk, titi diye tutturan sen degilmisin

Medya'da su kadar borc odedim bu kadar borc odedim diyen Galatasaray baskani degilmiydi, buna inanmak yanlis mi yani? Biz nerden bilebilirdik ki bunun boyle bir beceriksiz oldugunu. Sen gine ''ben hakliydim'' cabalarina giriyorsun he

Bugune kadar bir tane olumlu yorumuna rastlamadim nedense
Anlamıyorsun olumlu olmak için tek bir neden bile yok ki zaten olumlu olmak enayiliktir. Bu adamlar kaldığı sürece herşey haram bize.

Evet Adem Titi falan diyorum çünkü bunlar olacak şeyler. Ne kadar vasat ne kadar gereksiz adam varsa alacaklar yine.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Diyelimki yeterli imza toplandi. Dursun kalkip banene yav istifa etmiyorum veya birakmiyorum diyemez mi? Yeterli imza toplanirsa bu is bitiyor mu yani

Geri
Üst Alt