GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Bu imza toplama olayı sıradan bir olay değil bunu başarabilirsek ve seçim olursa gelecek adına ümitlenebiliriz.
Dursun ve arkasında ki güce boyun eğmezsek geleceğimizi kurtarırız.Öyle fikri hür vicdani hür söylemi lafta kalmasın.

madem böyle bir kalkısma olacaktı niye bu zamanı beklediniz yau,simdi en iyi ihtimal 10 günde toplansa olacak mayıs 20,21 gün de secim icin gecmesi gerekiyor imis olacak haziran ortası,yeni yönetimin yapabilecegi de kisitli olacak,yani her ihtimalde seneyi de kaybedicez,dursun gibtirip gitsinde varsın seneyi de kaybedelim

Daha öncede yapıldı.150 imza kadar toplanabildi.Ama şimdi twitterda aldığım bilgiye göre 400 sınırı aşılmış.Hatta yanlış mail adresine falan gönderenler falan varmış.500 civarını bulabilir bugün.

500'u gecmis

Hadi ulan üyeler imzalayin da yediginiz halti temizleyin

Bu arada Ultramallar dan tek bir cit yok yine. Üc maymunu oynuyor gereksizler bir kez daha.

C_ij9mWXYAATIHR.jpg

Mesela su sekilde bir ornek vereyim

emrah yildirim dursun ozbek olsun .

Biz de buranin uyeleri olarak onu ve ekibini baskan ve yonetim olarak secimle is basina getirmis olalim

fakat forum cok seckin ve disaridan da talep yogun , takip ediliyoruz ama uye kabulunde nazlaniyoruz

emrah in ekibi de ozensiz , modlar tembel , basliklar duzeltilmiyor , kavga dovus eksik degil , uyeler birbirine kufur kiyamet , altyapi cokmus forum boyuna cokuyor ..

biz de uyeler olarak rahatsiziz ama talip de yok , herkes kendi keyfinde

disaridan ise surekli mudahale var , elestiri , siddet , tehdit ..

acaba bu bizi tukurdugumuzu yalamaya mi yoksa daha da radikallesmeye mi iter ?

demez miyiz "evet bir halt ettik hataliyiz ama dis baskilarla da bir sey dayatilmasi egemenlik hakkimiza saldiridir" diye

bir an dusunun , emrah esittir dursun ozbek diye zihninizde canlandirip sonra oradan yola cikarak senaryoyu yasayin

geçer selam vermez burnu havada
dikilsem karşısına şimdi hoş değil
mekan benim anlat derdini bana
ama önce şu elini bi indir

bir şey anlatırız gözü whatsapta
kaç yaşına geldin ulan ayıptır
yakalım sigara şurdan çay kap da
sinirimi bozma ulan hayırdır!

halısaha deriz abi gelemem
tokat yersin suratına hoş değil
gel okey atak da eline verem
ama önce şu elini bi indir

şevkat der ki zibidi çok alemde
dar ederim dünyayı da hoş değil
kabahat sende değil sana gönül verende
uçan kafa koydum mu attırırım parende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu zaferden sonra gelecek kişiler de genel ev gibi yönetemeyecek kulübü.

Valla beklediğimden iyi gidiyor

Ama artık Ağır Abilerin şu duruma el atması lazım İnan Kıraç A.Albayrak Adnan Öztürk Ünal Aysal Faruk Süren filan çıkıp ağalık taslamasını biliyordu Ali Güvenç KİRAZ kadar cesaretiniz yok mu ulan ?

Bu 25 milyon Galatasaray taraftarı gerçekten minnattar sana Ali Güvenç KİRAZ belkide Galatasaray tarihindeki en kötü yönetime sesini çıkaran fitili ateşleyen kişi oldu ...

Gelecek senede aynı yönetimle yaklaşık bu pozisyonda olacağız buna dair endişe duymayan bir genel kurul kitlesi varsa denilecek bir şey kalmıyor kendilerine. 2 senedir aldıkları eleştirilerden gram ders almayan Dursun Özbek ile devam etmek tam bir intihar. Heh unuttum yav bu kulübün sahibi genel kurul üyeleriydi dimi ?

En büyük problem şu.O genel kurul üyelerinin tecrübeli/yaşlı kitlesini oluşturan kesim için Galatasaray gol atmış gol yemiş,kazanmış kaybetmiş şampiyon olmuş Avrupa'da ne yapmış bunların hiçbir önemi yok.Defalarca konuşuldu burada ama hakikaten adamlar kulübü liseliler lokali,Galatasaray Lisesi Mezunları Derneği/Vakfı gibi bir şey olarak görüyor.

cuma günü 1000 imzayı bulmak lazım haftasonu vasat geçer

Geri
Üst Alt