GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

bu şükrü taraftara da atar yapan bir adam , Galatasaray'a bir faydası dokunmuş mu derseniz kimsenin aklına birşey geleceğini sanmam.

ama ne zaman taraftar ile alakalı bir soru olsa hep aşağılayıcı tavırlar.

ama zamanı gelecek bunların hepsini gömeceğiz.

ya reis işte taraftarı çapulcu ve sadece müşteri olarak gören taraftarın ben galatasaraylıyım deme hakkına sahip olmadığını savunan tiplerden buda. fırsatını bulunca reklamını yapar gözlüğünün çerçevesini değiştirir gider. sonra yine fırsatı bekler

ya reis işte taraftarı çapulcu ve sadece müşteri olarak gören taraftarın ben galatasaraylıyım deme hakkına sahip olmadığını savunan tiplerden buda. fırsatını bulunca reklamını yapar gözlüğünün çerçevesini değiştirir gider. sonra yine fırsatı bekler

Galatasaray Sözlük'te bir mesaj vardı, Galatasaray=(Metin Oktay+Gündüz Kılıç+Turgay Şeren+Brian Birch+Derwall+Terim+Hagi) spor diye, hakikaten öyle. Kulübüne bu derece bağlı efsaneler olmasaydı bu liseli kafasıyla sıradan bir kolej takımı olmaktan öteye gidemezmişiz.

Metin Ünlü: Galatasaray yönetim kurulunda istifa eden 4 yönetici sebebiyle eksik çalışıyor.Bu Kampanyaya (#Değişimeİmzaver) bende imza attım.
Metin Ünlü: Galatasaray'da yenilenmesi daha taze bir yönetimin gelmesi için yapılan bir hareket. Çünkü gitmiyor, tek başına yapıyor herşeyi.
Metin Ünlü: Bu yapılanların yönetime bir mesaj. Sayın başkanın da bu bildirileri görüp dikkate alması ve mesajı iyi okuması lazım.

Cok rahat tavirlari var di zaten, bi bildigi vardir.

Nasil ibra öncesi cok rahat tavirlari vardiysa ve cok rahat bir sekildede ibralari cepine soktu burdada dogrudur bir bildigi vardir, degil 1600 imza 2000 tane olsa bile gene erken secime gitmez bir yolunu bulurlar gene koltukunda kalir

Galatasaray Sözlük'te bir mesaj vardı, Galatasaray=(Metin Oktay+Gündüz Kılıç+Turgay Şeren+Brian Birch+Derwall+Terim+Hagi) spor diye, hakikaten öyle. Kulübüne bu derece bağlı efsaneler olmasaydı bu liseli kafasıyla sıradan bir kolej takımı olmaktan öteye gidemezmişiz.
hıncal uluç hep der ya reis metin oktay dan önce galatasaray taraftarı inönü stadında iki kolon arası kadardı vs diye. böyle yani

Defalarca yazmama ragmen ayni iddialari gorunce hakkaten garip geliyor bana

Kaydi acik uyelerin 5 te 1 inin usuluyle imzasini klube ulastirmasi durumunda "bir yol bulur" , "siyasi otorite arkasinda" ya da "basvuracagi bir care.." gibi bir OLASILIK yok

nasil ibra edilmese de mahkemede o ibrasizlik anlam ifade etmeyecektir dediysem , orada bana kizdiysaniz , ki dogruydu , bunda da eger imzalar toplanirsa olaganustu kongre disinda bir secenek yok

bakkal degil dernek burasi , kanun yolu kapali kongre yapmasi disinda . Allah allah yahu anlatamadik sunu

İlker Canalp reis bu organizasyonda ne durumda ? reis in yaptığı bişey var mı

Gönülleri fethetmişti Genel Kurul'da

Metin Ünlü: Galatasaray yönetim kurulunda istifa eden 4 yönetici sebebiyle eksik çalışıyor.Bu Kampanyaya (#Değişimeİmzaver) bende imza attım.
Metin Ünlü: Galatasaray'da yenilenmesi daha taze bir yönetimin gelmesi için yapılan bir hareket. Çünkü gitmiyor, tek başına yapıyor herşeyi.
Metin Ünlü: Bu yapılanların yönetime bir mesaj. Sayın başkanın da bu bildirileri görüp dikkate alması ve mesajı iyi okuması lazım.

.
ben dursun'un normal okuma yazması olduğundan bile şüpheliyim değil mesaj okumak

yüzsüz adi köpek kene gibi yapıştı koltuğa e oda haklı servetine servet katmanın en basit yolu şerefsiz adi köpek olan kim vazgeçer ?

Mustafa Cengiz: "Galatasaray'da başlatılan imza kampanyasına ben de imza atarak destek verdim."
Mustafa Cengiz: "Şu ana kadar toplanan imza sayısı 600'ü geçmiş durumda. Görünen o ki; 1600'ü geçecek."
Mustafa Cengiz: "20 kişilik bir kurul kampanya için değerli bir metin hazırladı. Bu metni Dursun Özbek okusa, o da imzalar."

Bence bu işin sonunda, taraftar dayağıyla gidecek ve taraftardan sopa yiyen ilk Galatasaray başkanı olarak tarihe geçecek. Gidişatın sonu o yani.

adnan polat zamanında ne kahramanlıklar yapmaya kalkışmıştı halbuki

C_jC_3FXcAIXgEB.jpg

090920121025241713153_2.jpg

not : bu arada, üstadı saygı ve rahmetle anıyorum...

Geri
Üst Alt