GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Evet durumlar nasıl.
Kaç imza dayız ?
500-600

giphy.gif

Mustafa Cengiz: Dursun Özbek seçime giderse ben adayım. Başkan olursam Florya'dan çıkmam. Futbol aklı olarak Drogba'yı getiririm.

Vay canına demek 600 imzayı aştı ha şu kısa dönemde 600 imza alındıysa bundan sonrası gelecektir inşallah

Sonun geliyor ulan Dursun ...

Mustafa Cengiz: Dursun Özbek seçime giderse ben adayım. Başkan olursam Florya'dan çıkmam. Futbol aklı olarak Drogba'yı getiririm.
M.Cengiz

"
Galatasaray İbrahimoviç gibi isimlere yönelmeli. Her dönem bir dünya yıldızını getirmek mecburiyetindeyiz. İbrahimoviç'i getiririm diye sallamam ama uğraşırım. Hulk'u getiririm. Çünkü dünya markası bir kulübüz. Macar takımına 3 gol attık diye 25 yıl sevindik. Galatasaray bu küçük zaferleri aştı, gözleri açtı. Drogba'ya 1-2 milyon vermeyim diye anlaşma yapmadınız, forma satışından 14 milyon zarar ettiniz. Chelsea gibi bir kulüp yeniden aldı. Galatasaray forma satışı için ve markasını güçlendirmek için yıldız oyuncular transfer etmek zorunda."

"

ilker canalp abimiz nerelerde onun gibiler kitleleri pesinden sürükleyecek adamlar

adam bir konusma yaptı itin götüne soktu resmen yaglı suratı

adnan öztürk ve apo göt korkusundan cıkıp bu kampanyaya destek veriyoruz diyemiyorlar reisten korkuyorlar

2si birden cıkıyoruz destekliyoruz deseler imzalar bugun 1000 olmustu

o yüzden ne öztürke ne apoya güvenmeyin

adnan öztürk ve apo göt korkusundan cıkıp bu kampanyaya destek veriyoruz diyemiyorlar reisten korkuyorlar

2si birden cıkıyoruz destekliyoruz deseler imzalar bugun 1000 olmustu

o yüzden ne öztürke ne apoya güvenmeyin

aa=d.özbek
aynı bokun laciverti. adnan öztürke ise nedense hiç güvenmiyorum. kolpa geliyor bana

Dursun o kadar yüzsüz bir insan ki atıyorum 1550 imzayla bu iş yarıda kalsa bile olmamış gibi devam eder. İnsanda biraz haysiyet olsa bu tepkilere karılık buyrun yeniden seçim yapalır der. Bu nedenle işi şansa bırakmadan imza sayısının tamamlanması gerekir. Aksi halde bir sezonu daha mahfedecek çapsız herif.

Forza Cimbom‏ @forzacimbomtr 2 sa.2 saat önce
Daha fazla
Turgay bey, Galatasaray için imzanızı bekliyoruz.
@turgaykiran1905

Bu hesap genel kurul üyelerine tek tek mention atıyor. İnşallah başarılı olur. Son durumu sorduk gsyeniden hesabına. cevap verince paylaşırız

genel kurul üyelerine sadece twitter ile degil mail olarak yüzlerce üyeye ulasılıyor

Doruk Hatipoglu‏ @nedimdoruk
Gönderdim imzayı

Geri
Üst Alt