GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

GALATASARAY FANS‏ @1905GSFANS
Dilek ağaçlarına yazar olduk, lütfen @GalatasaraySK

#DursunÖzbekİstifa
#değişimeimzaverin
#GSiçin1600imza

C_jWZDoXYAIsqZc.jpg

Bence bu işin sonunda, taraftar dayağıyla gidecek ve taraftardan sopa yiyen ilk Galatasaray başkanı olarak tarihe geçecek. Gidişatın sonu o yani.

Ne yalan söyleyim çoğu Galatasaray'lı bunu diyor günlerdir.

Bence de siyasete güvenip istifa etmemeye devam ederse, maalesef linç edilecek gibi görünüyor.

Kimsenin suçu da yok, 2 yıldır tahrik ve provokasyon çok yaptı, taraftarlar ağır tahrik indirimi alır gibi.

Yine de ben şiddete karşıyım sadece olabilecek ön görüleri konuşuyoruz.

M.Yasin Çakmak‏ @NajaLegionis
Sevgili Mustafa Cengiz ağabeyin adaylığına da çok sevindim. Umarım kulübümüz için hayırlısı olur.

Ne yalan söyleyim çoğu Galatasaray'lı bunu diyor günlerdir.

Bence de siyasete güvenip istifa etmemeye devam ederse, maalesef linç edilecek gibi görünüyor.

Kimsenin suçu da yok, 2 yıldır tahrik ve provokasyon çok yaptı, taraftarlar ağır tahrik indirimi alır gibi.

Yine de ben şiddete karşıyım sadece olabilecek ön görüleri konuşuyoruz.

Manyağın biri yapmadıkça hiçkimse birşey yapamaz. Şu an karşında olsa yazıklar olsun demekten başka ne yapabilirsin ki?

Dursun o kadar yüzsüz bir insan ki atıyorum 1550 imzayla bu iş yarıda kalsa bile olmamış gibi devam eder. İnsanda biraz haysiyet olsa bu tepkilere karılık buyrun yeniden seçim yapalır der. Bu nedenle işi şansa bırakmadan imza sayısının tamamlanması gerekir. Aksi halde bir sezonu daha mahfedecek çapsız herif.
Mevcut aktif uyeni 5te birinin imzasi lazim degil mi yahu ben mi yanlis biliyorum 1600 bile yetmeyebilir gerci bunu dusunmus olabilirler.

Bir ay once 8bin kusurken su anda 9223
Yalniz burda su cikar ortaya dursun denen herif su ihraca giden mayis sonuna kadar bekleyen 2000 uyenin 1000 ini odemis gibi gosterir bu sayi artar.

Yani isin ozu hadi 1600 oldu bitti degil 2000 olmadan bu isi birakmamak gerekir. Gerekiyorsa imzalari toplayanlar 800 imza sonrasini 1200 olana kadar 800 olarak aciklamali hatta sonrasinda -400 olarak soylemek gerekir.
Basimizda buyuk cakal var

Mevcut aktif uyeni 5te birinin imzasi lazim degil mi yahu ben mi yanlis biliyorum 1600 bile yetmeyebilir gerci bunu dusunmus olabilirler.

Bir ay once 8bin kusurken su anda 9223
Yalniz burda su cikar ortaya dursun denen herif su ihraca giden mayis sonuna kadar bekleyen 2000 uyenin 1000 ini odemis gibi gosterir bu sayi artar.

Yani isin ozu hadi 1600 oldu bitti degil 2000 olmadan bu isi birakmamak gerekir. Gerekiyorsa imzalari toplayanlar 800 imza sonrasini 1200 olana kadar 800 olarak aciklamali hatta sonrasinda -400 olarak soylemek gerekir.
Basimizda buyuk cakal var

Parasını kendi cebinden verip dediğini yapabilir. Ama onu da hesaplar büyük ihtimal. 1600 e ulaşırlarsa 2000 e de ulaşırlar zaten. Dursun böyle bir pislik yaparsa 300-400 kişi daha bulunabilir, haysiyetsizlik de bir yere kadar çünkü.

Parasını kendi cebinden verip dediğini yapabilir. Ama onu da hesaplar büyük ihtimal. 1600 e ulaşırlarsa 2000 e de ulaşırlar zaten. Dursun böyle bir pislik yaparsa 300-400 kişi daha bulunabilir, haysiyetsizlik de bir yere kadar çünkü.
Bizim taraftarda uyelerde rahat adamlar aha oldu daha gerek yok kafasini yasarlar o yuzden tedbir almalari lazim ufak bir oyun yapilacak o kadar

Aslında daha farklı birşey'ler yapılabilir...Net ortamında yankı uyduracak yahut haber olacak bir etkinlik.
Düşünmek lazım.

Genel kurulun dikkatini çekmek, taraftarı daha da bu konuya odaklamak için geçmişteki, özellikle avrupa maçlarındaki bazı videoları birleştirip güzel birşey yapılabilir. Atıyorum juve maçı sneijder golü, arsenal maçı son penaltı, real madrid maçı drgoba golü vs vs. videonun sonunda özlemediniz mi tarzında bir yazı ve #değişimeimzaverin ve #GSiçin1600imza hashtagi tüm video boyunca. bence güzel olur. deklarasyon vs sıkar insanları. Video en iyisi bence.

Bizim taraftarda uyelerde rahat adamlar aha oldu daha gerek yok kafasini yasarlar o yuzden tedbir almalari lazim ufak bir oyun yapilacak o kadar
Dursun çok kurnaz bir adam. Muhtemelen bulacaktır birşeyler. Bu arada nedense Mehmet Helvacı geldi aklıma. Onun sesini de duyamaz olduk.

Genel kurulun dikkatini çekmek, taraftarı daha da bu konuya odaklamak için geçmişteki, özellikle avrupa maçlarındaki bazı videoları birleştirip güzel birşey yapılabilir. Atıyorum juve maçı sneijder golü, arsenal maçı son penaltı, real madrid maçı drgoba golü vs vs. videonun sonunda özlemediniz mi tarzında bir yazı ve #değişimeimzaverin ve #GSiçin1600imza hashtagi tüm video boyunca. bence güzel olur. deklarasyon vs sıkar insanları. Video en iyisi bence.
Yapılabilir aslında...benim zamanım olsa yapardım.

Her üye ufak bir video çekse... Bunu biliristerip ... Güzel Videolar da koyarız içine...daha da güzel olabilir aslında.

Karşılaştırma Videosu da güzel olabilir.

CL vs Lig de husranlik
Drogba / Sneijder transferi vs vasat transfer

Vs....

Geri
Üst Alt