GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Yapılabilir aslında...benim zamanım olsa yapardım.

Her üye ufak bir video çekse... Bunu biliristerip ... Güzel Videolar da koyarız içine...daha da güzel olabilir aslında.

Fikri atalım biz ortaya, belki bu işlerden anlayıp yapan olur. GSC amblemini de koyarız videoya. UA gibi reklam olur ama olsun o akdar. Emeğe saygı :)

Karşılaştırma Videosu da güzel olabilir.

CL vs Lig de husranlik
Drogba / Sneijder transferi vs vasat transfer

Vs....

İnsanlar başarısızlığı görüp zaten hüzünleniyor, hatta o kadar alıştık ki hissetmiyoruz bile. Bizi daha çok geçmişteki başarılara olan uzaklığımız üzer.

Dursun'da o sosyal medyadaki taraftar umurumuzda değil diyerek takmadığı taraftarların hışmına uğrayacak inşallah ...

Fatih Altayli‏ @fatihaltayli 1 min1 minute ago
Daha fazla
Eski 2. Başkan'larımızdan sevgili Atilla Donat da az önce Galatasarayeniden bildiri ve seçim çağrısını imzaladı

Son düzenleme:
Cem Çatalok‏ @CemCatalok
#degisimeimzaverin hareketine katılıyor ve güneşli günler görmek adına imzamı atıyorum. Vicdanım, mantığım ve sevgim bunu zorunlu kılıyor.

C_eI3YoXcAAmtYT.jpg

Bu iş de başarılı olmazsa seneye Dursun kalıyor, Tudor kalıyor, büyük ihtimalle Selçuk /Sneijder ortasahası kalacak. Bir takımın başına daha kötü ne gelebilir?

adnan öztürk ve albayrak ölü taklidi yapıyo heralde faruk süren falan da yok ortalarda nerdesiniz beylerr ??

Ahğ şu ağır abiler derin Galatasaray'lılar olaya bir el atıp destek verseler ...

Geri
Üst Alt