GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Sayi kesinlikle 2000i gecmeli hatta 3 bin olsun ne kadar istemeyen oldugu anlasilsin.
Ibra secim gibi oylamalari ilkel yollarla sayim yerine bir yerden yapmak yerine imzali belge alsalar cok sular adamin isi vardir gelemez yani artik en azindan trknolojiye mail yoluyla ayak uyduralim derim. Veya herkese bir id sifre verip oy isini sanal yoldan yapmak gerek. Uzaktaki adamin oy kullandigini gor yine ust uste birkac donem katilmazsa uyeligini dusur ama goruldugu gibi isin icine biraz teknoloji girince dursunu istemeyen tayfa ortaya cikabiliyormus

Çok iyi ozaman...bildiği birşey vardır (:

Müspet gelişme yakın..LAKİN
Umarım bir Dursun gidip, başka bir Dursun gelmez ... Yeni Aday seçimi çok önem taşıyacak
Gelecek aday kelle koltukta gelecek bir sonraki kopyasi olursa bir sene dayanmazlar imza toplamaya baslarlar. Goruldugu uzere bir kivilcim yakmak yetiyor gelecek yonetim calisacak arkadas

Fatih Altaylı: "İmzalar 400'ü geçti. Toplamda 600'ü aştı"

Cidden bu imza olayına inana var mı Tayyip istediğini almadan Dursun hayatta gitmez.

Ya o zaman gelecek yonetimden alir alla alla ya

imza toplanirsa olagan ustu kongre disinda bir olasilik yok dedim ,bu besinci yazisim bunu

yeni yönetim gelse bile şirketlerde devamlılık esastır. Artık Riva ve Floryadan geri dönüş yok. Başka hesaplar yoksa Tayyipin umrunda olmaz Dursun.

Yahu ne yapmami istiyorsunuz anlamadim ki , sicil numaram 13089 , o formdan imzalayip yolladik iste dun .

bunlar zaten su an icin fason , sayi belirlemek icin yapilan seyler ... is ciddiye binerse noter kanaliyla klube gondermek gerekecek

Gelecek aday kelle koltukta gelecek bir sonraki kopyasi olursa bir sene dayanmazlar imza toplamaya baslarlar. Goruldugu uzere bir kivilcim yakmak yetiyor gelecek yonetim calisacak arkadas
Yanlız bu imza olayı artık bir nevi bizim "kontrol mekanizmamız" olabilir.
Umarım.gelen başkan bunu tüzüğe de değiştirmez :D

Gelen Başkan ve Yönetim babanın çiftliği gibi yürütemez.

Bu bir emsal girişim olacak.

Gereken sayıya ulaşılmaz ise kötü, Dursun bakın çoğunluk benden yana diyebilir.

Tunc Uner@tunc1184
YARIN BILDIRIYE IMZA ATANLARIN TAM LISTESI YAYINLANACAKTIR

Verstuurd vanaf mijn Galaxy S8+ met Tapatalk

BEYAZ ASLAN‏ @1905beyazaslan 8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Sizin imzalarınız bizim gücümüz var! BAŞKAN ADAYIMIZ DA BELLİ!

Dursuna oldukça karşılar, Aysal ı da sözde bunlar göndermiş. enteresan

Geri
Üst Alt