GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

BEYAZ ASLAN‏ @1905beyazaslan 8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Sizin imzalarınız bizim gücümüz var! BAŞKAN ADAYIMIZ DA BELLİ!

Dursuna oldukça karşılar, Aysal ı da sözde bunlar göndermiş. enteresan
Kendilerini bi bok sanıyorlar. Ultramalların sözde "elit" versiyonu diyebiliriz.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

BEYAZ ASLAN‏ @1905beyazaslan 25 Nis 2014
Daha fazla
Mail grubunda yazan abi ve ablalarımızın müsaade ettiği tüm yazılar paylaşaılacaktır!
0 yanıt 3 retweet 0 beğenme
Yanıtla Retweetle 3

BEYAZ ASLAN‏ @1905beyazaslan 25 Nis 2014
Mail grubunda yazan Abi'lerimizin izni ile yazılar aktarılmıştır!
0 yanıt 2 retweet 0 beğenme
Yanıtla Retweetle 2
Beğen

Togrıl‏ @cokyazdim 25 Nis 2014
Daha fazla
Galatasaray camiasının fuatavnisi misin? Bir bu eksikti zaten... @1905beyazaslan
0 retweet 1 beğenme
Yanıtla 1 Retweetle
Beğen 1

BEYAZ ASLAN‏
@1905beyazaslan

Takip et
Daha fazla
@cokyazdim adlı kullanıcıya yanıt olarak
@tugruldurkut hayır ama mail gruplarımızda izin verilen her konuyu buraya taşıyacağız kol/yen diye diye değerlerimiz aşındırıldı :(

Sicarim onun degerlerine
Tövbe tövbe böyle hassas bir konuda bile trolluk yapıyorlar

Haziran ortasina kadar bu is bitmeli.yoksa en az 7 8 transfer yapip 30m harcayacak bu dursun elde yine 0 olacak..tez elden yonetim td ve oyuncularin cogu degismeli revizyon sart

is ciddiye bindikce oradan nemalanmaya calisacaklar cikabilir

bu grubu tanimiyorum ama boyle seyleri cok duyariz

Sicarim onun degerlerine
Tövbe tövbe böyle hassas bir konuda bile trolluk yapıyorlar

onlar aksini söylüyor aslında. Kol kırılır yen içinde kalır diye diye kulüp bu hale geldi diyor. Galatasarayın fuatavnisi galiba bunlar. Aysal dönemine ilişkin ciddi ve mantıklı eleştiriler var. Dolar bazında %7 ile 165 milyon dolar kredi alınması (olması gereken maksimum %4-4,5), kurumsallaşma adı altında 3 yılda 500 küsür personel alınması vs. Çok ilgimi çekti yazdıkları.

edit:
BEYAZ ASLAN1905 28 Ağu 2014
"Kolun kırılıp yen içinde kalması" her türlü rezilliğin mükemmel bir kılıfıdır.Bu lafı kim uydurduysa çok becerikli biri olduğu kesin!

Son düzenleme:
adamların hakkını yememyim. daha dursun seçilmeden bu işi beceremeyeceğini yazmışlar. biz nasıl göremedik

BEYAZ ASLAN‏ @1905beyazaslan 19 May 2015
1- Galatasaray'da sistem değişmeyecek! Güçlü olan "KIRMIZI" liste kazanacak!

2- ancak bir şeyler yapmak için göreve gelecek ama beceremeyeceklerin eline düşeceğiz!

BEYAZ ASLAN‏ @1905beyazaslan 24 May 2015
Galatasaray Spor Kulübü’nün 36. Başkanı seçilen Dursun ÖZBEK’i ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyoruz.. Umarız görev sürelerini tamamlarlar!

Dursun'a helal olsun camianın içinden başka bir tane aday çıkmıyor. Kulübün içine etmeye hakkı var

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BEYAZ ASLAN‏ @1905beyazaslan 8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Sizin imzalarınız bizim gücümüz var! BAŞKAN ADAYIMIZ DA BELLİ!

Dursuna oldukça karşılar, Aysal ı da sözde bunlar göndermiş. enteresan
Basina cikip aciklama yapan eski baskanlar, sözde baskan adaylari ve eski yöneticilerden hic bir farklari yok.
Ikide bir söyle böyle hep üstü kapali imali laflar, bir kerede ortaya bisey koyacagi olan varsa bunu acik acik yapsin da görelim.
Bunu yapmadikca bence hepsi fasa fiso.

adamların hakkını yememyim. daha dursun seçilmeden bu işi beceremeyeceğini yazmışlar. biz nasıl göremedik

1- Galatasaray'da sistem değişmeyecek! Güçlü olan "KIRMIZI" liste kazanacak!

2- ancak bir şeyler yapmak için göreve gelecek ama beceremeyeceklerin eline düşeceğiz!

BEYAZ ASLAN‏ @1905beyazaslan 24 May 2015
Galatasaray Spor Kulübü’nün 36. Başkanı seçilen Dursun ÖZBEK’i ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyoruz.. Umarız görev sürelerini tamamlarlar!
Bunu görmemek bu kadar zor degil. O zaman en göze batan secim kampanyasini yapan Dursundu ve karsisinda ki rakipler pek iyi görünmüyordu. Basarili olamayacagi da az cok belliydi cünkü gecici olarak yönetime gelen yönetimden cikip baskan olmustu. O yönetim takimi alip evet sampiyon yapti ama yaptiklari aciklamalardan az cok hangi düsüncede olduklari belliydi.

Sağda solda bıd bıd bıd konuşup sözümona Dursunu eleştiren eski başkanlar ve başkan adaylarının da aslında ne mal oldukları böylece ortaya çıkıyor gibi.

Günaydın Aslanlar

1302906.gif

Dursun'a helal olsun camianın içinden başka bir tane aday çıkmıyor. Kulübün içine etmeye hakkı var

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
???

SON DAKİKA (Dün)
Mustafa Cengiz: Dursun Özbek seçime giderse ben adayım. Başkan olursam Florya'dan çıkmam. Futbol aklı olarak Drogba'yı getiririm.

Geri
Üst Alt