GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

onlar aksini söylüyor aslında. Kol kırılır yen içinde kalır diye diye kulüp bu hale geldi diyor. Galatasarayın fuatavnisi galiba bunlar. Aysal dönemine ilişkin ciddi ve mantıklı eleştiriler var. Dolar bazında %7 ile 165 milyon dolar kredi alınması (olması gereken maksimum %4-4,5), kurumsallaşma adı altında 3 yılda 500 küsür personel alınması vs. Çok ilgimi çekti yazdıkları.

edit:
BEYAZ ASLAN1905 28 Ağu 2014
"Kolun kırılıp yen içinde kalması" her türlü rezilliğin mükemmel bir kılıfıdır.Bu lafı kim uydurduysa çok becerikli biri olduğu kesin!
Dursun'un indirilmesine engel olan herkes haindir.

taraftarı sallamadıkları aşikar. batırmak icin gelmisler, görev süreleri bitene kadar kalırlar.

389721889c2f4e0836ec5672f24acecd.jpg

Sağda solda bıd bıd bıd konuşup sözümona Dursunu eleştiren eski başkanlar ve başkan adaylarının da aslında ne mal oldukları böylece ortaya çıkıyor gibi.

Aynen öyle reis tüküreyim onların efsane başkanlığına klüp belkide en zor dönemini yaşıyorken ordan izleyenler klübün iyi günlerinde ortalığa çıkmaya çalışırlar ...

Ulan inşallah bu Dursun yönetimi gidecek inşallah eğer bu günlerde 1000 imzayı aşarsa tutamazlar daha da ...

İmza atmayi dusunmek bile hatadir arkadas..bu is boyle gitmez agir toplardan bir kisi adayim dese imza isi hizlanir ama her zamanki galatasaray..kimse sorumluluk almaz

3 gün oldu yav 1200-1300'leri bulması lazımdı. bu işlerin ateşi 3 gün sürer. bundan sonra çok ekstra bir katılım olmaz en fazla 200-300

Hani noldu bu imza verenlerin listesi yayinlanacakti , imza vermeleri onemli degil , imza veririm diye mail atanlar da kafi

Bu ise ciddi sariliyorlarsa motive etmeliler . Ben sahsen adimi gormek istiyorum , maili de attik formu da gonderdik . Bu iste 1250 imza toplansa da umut vardir , 2000 imza toplansa da risk vardir

Cunku is noter safhasina gelirse gitmeyenler olacagi gibi , yani eksilmeler olacagi gibi , tam tersi hah iste simdi giderim diyenler de olur

Bu isten bir sey cikacagini halen dusunmemekle beraber olur da cikarsa , bu yolla secim olup dursun tekrar secilse bile klup tarihinde turkiyede gorulmemis bir is olur

Aziz Üstel‏ @aziz_ustell
ben imzamı hem internet üzerinden hem de ıslak atım. Dahası 3 dilekçeye birden.. Şimdi iş bu dilekçeleri birleştirmekte

İnşallah sağlam bir sonuç verir artık bu çalışma ...

Valla seneye Dursun'la girmememiz lazım intihar resmen ...

500 imza olmuş küçümsenecek bir rakam değil.Seçimlerde 4000 kişi oy kullanıyor ordan pay biçmek lazım.

Geri
Üst Alt