"Galatasaraylıyız, Buradayız, Kararlıyız, Başarırız!"

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
Galatasaraylıyız, Buradayız, Kararlıyız, Başarırız! - YouTube

Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve ben, Galatasaray’a hizmet etmek ve Galatasaray ruhunu yüceltmek için yola çıktık.

Galatasaray’ın sorunlarına çözüm bulacak kapasite, tecrübe ve güce sahibiz. Mali disiplin doğrultusunda kaynak yaratan bir strateji izleyerek gelir gider arasındaki çığ gibi büyüme eğilimi gösteren olumsuz tabloyu yaşayabilir, sürdürülebilir seviyeye taşımak öncelikli hedefimizdir.

Vereceğimiz tüm söz ve taahhütleri zamanında yerine getireceğiz. İstikrar, şeffaflık ve bütünlük sağlayarak, yeniden yapılanmayı gerçekleştireceğiz. Yapacağımız işlerde temel ilkemiz, doğruları söylemek olacaktır.

Alp Yalman

Hadi len ordan akapen yalakasi polat'in desteklediginden cacik olmaz .

Allah korusun bu yönetim gelirse, Polat dönemine dönüş olur. Aziz yalakası, küçülen bir Galatasaray

Polatin kefil oldugu adamdan korkarim !!

Umarım büyük başkan.

Alp Yalman: "Aziz Yıldırım'ı hem davet ederim, hem de Kadıköy'de maç izleyeme giderim. Niye gitmeyeyim? Onların başımızın üstünde yeri var"

Kimi savundugundan daha haberi yok ufaklıgın, yazık

Alp Yalman: "Aziz Yıldırım'ı hem davet ederim, hem de Kadıköy'de maç izleyeme giderim. Niye gitmeyeyim? Onların başımızın üstünde yeri var"

Eski ve çok önemli işlere imza atmış bir başkan olmasa herhalde ilk kez forumda küfredecektim...

Geçmişine saygı duyuyoruz ama bu kadarı da çok fazla...

SON DAKİKA | Galatasaray Başkan Adayı Duygun Yarsuvat : ''Ali Dürüst ile beraber çalışacağım, Florya'dan artık o sorumlu olacak.''

• KONU KİLİT

SON DAKİKA | Galatasaray Başkan Adayı Duygun Yarsuvat : ''Ali Dürüst ile beraber çalışacağım, Florya'dan artık o sorumlu olacak.''

• KONU KİLİT

ali dürüst derbi çıkışı kim seçilirse seçilsin gsaraya hizmet edeceğim dedi
ufaklığım falan ama senden iyi biliyorum gsarayı

ali dürüst 2016 başkanımız hayırlı olsun

Geri
Üst Alt