galatatasaray-fenerbahçe kavgaları

Yasin Behlul'u izlemeyi birakip kavgalarimi izliyon kardesim bak sana bunu hic yakistiramadim :D :) :P :asd22:

Burak veya umutu dövecekse sorun yok :D

Yasin Behlul'u izlemeyi birakip kavgalarimi izliyon kardesim bak sana bunu hic yakistiramadim :D :) :P :asd22:

Derbi öncesi Behlül dizisine ara verdik :D şimdi youtubede denk geldi AYI belgeseli izleyeyim dedim bu çıktı AYInın ne kadar aç oduğunu da öğrenmiş olduk AYIYI avlamanın zamanı geldiğini düşünüyorum.Artık Belediye de karışmaz diye düşünüyorum.bu AYI çevreye zarar veriyor.

Videoda 4:04 e gelin Ayıya kart çıkaracakken vazgeçiyor hakem.

Derbi öncesi Behlül dizisine ara verdik :D şimdi youtubede denk geldi AYI belgeseli izleyeyim dedim bu çıktı AYInın ne kadar aç oduğunu da öğrenmiş olduk AYIYI avlamanın zamanı geldiğini düşünüyorum.Artık Belediye de karışmaz diye düşünüyorum.bu AYI çevreye zarar veriyor.
Sakinleştici iğne yapalım ayıya yerinde durmuyo yoksa.. Sneijder cezalandırsın yine

mehmet topal'ın sneijder'in değil luganonun karısına küfrettiği günler.

hasan sulu macta ceza almisti mactan önce lugano ile kapistigi icin
kadroda bile yoktu diye hatirliyorum sanki sakatligi yüzünden :asd:

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

de sanctisin yerde yatan semihi cöp bidonu gibi kaldirmasi da efsanedir

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Vuralım kartalı İnönüde, vuralım feneri Bağdat caddesinde, yeter artık bitsin bu barış! Havaya kalksın döner bıçaklarımız!

Kavgalarının hemen hepsinin kadıköyde olması gibi bir durum var bir de oradaki atmosfere katkısı olsun diye Saraçoğlunda kavgacı bir tavır içerisindeler. Arena maçları son zamanlarda hep durgun geçiyor kadıköyün aksine. Bir de Ayı var tabi her kavganın içinde olan.

Vuralım kartalı İnönüde, vuralım feneri Bağdat caddesinde, yeter artık bitsin bu barış! Havaya kalksın döner bıçaklarımız!

Sarı mavi yeşil meşil farketmez, yürüyoruz aynı yolda biiizz. Futbol şiddettir, futbol holiganlıktır, futbol adam bıçaklamaktıııır. Demek istiyorsunn :D

Geri
Üst Alt