Galaxy mi? iPhone mu?

Galaxy mi? iPhone mu?

• Kullanılan toplam oy
    50
lg g2 ve knock on hepsini ezer gecer
knock onu icat eden adam tam bir dahi olmali
sirf su yüzden diger telefonlar bana basit geliyor

iPhone tabiki.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Benim hic oyle bir problemim olmadi suana kadar, 3 ay oldu telefonu alali.

Cizik ekran diye birsey yok, sadece orijinal Samsung Case alirsan, su on tarafini kapatan turlerden onlar ciziyor. Ben koruyucu olarak Spigen Neo Hybrid Case kullanirim herzaman ve ekranin ustune de Tempered Glass koyarim.

çok dehşet bir telefon bu edge benim iphone la kıyasladım ekran çözünürlüğü parlaklığı resmen b.k gibi kalıyor edge'nin yanında.

Ne olursa olsun Android bir telefon asla stabil olmaz, illaki sonradan donar kasar bilmem ne olur istersen 16 gb ram koy bu böyle, iphone 1 gb rami ile bile piyasadaki tüm androidlerden daha hızlı, stabil ve cihaz ile uyumludur zira IOS farkı diyelim biz buna

çok dehşet bir telefon bu edge benim iphone la kıyasladım ekran çözünürlüğü parlaklığı resmen b.k gibi kalıyor edge'nin yanında.
Apple nin hic bir telefonu S6 EDGE in yanindan gecemez, gecen diyenler daha telefon falan gormemistir zaten.

Koruma amacli benim telefonum bu sekilde:

20150518_092956.jpg

Bu turlu Case ile belli bile olmuyor:

170494d1428624632t-best-galaxy-s6-edge-case-thread-imag1277.jpg

Son düzenleme:
Seat mı Mercedes mi gibi bişey olmuş :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peki donma, stabilizssyon gibi olayları nasıl neticede Androidin kronik problemi bu
Eski versiyonlarinda bu turlu problemler mevcuttu, ben cunku yillardir S serie sini kullandigim icin zaman zaman boyle dandik problemlerle karsilasiyordum.
S6 EDGE de bu cozulmus vaziyette, 3 aydir tek bir problemim olmadi. Ne yavasladigini gordum ne dondugunu, telefon da bir seye baz 1 saniye icinde pat diye aciliyor cok hizli calisiyor. Aslinda ben bunu almadan once Google Nexus alacaktim S4 den falan cok memnum degildim ama bu yeni telefonlari ile tekrar cok iyi birsey yaptiklarini soyleyebilirim. Dis guzelligi de var tabi.

Tek korkum pili kucuk olmasi fazla gitmez diye dusundum ama masallah genelde 24 saat sarj etmeden gidiyor.

Ufak tefek farklar dışında ikisi de aynı işte. Iphone'u önde kılan şey belki de yıllarca kullanım sağlaması olabilir. Iphone 4'ü hala güncel bir şekilde kullanabilirsiniz ama aynı şeyi eski samsung modelleri için söyleyenem.

Kac senedir Galaxy kullaniyorum. Kardesimin Iphone'unu falan elime aldim bir kac defa kurcaladim falan ama hic hosuma gitmiyor.

Galaxy S+ ile basladim simdi Galaxy S4 Mini ile devam ediyorum. Bu gidisle de Samsung dan sasmam ben diye düsünüyorum.

Xperia, z3 compact alacağım yakın zamanda, güzel cihaz, bir bak derim

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eski versiyonlarinda bu turlu problemler mevcuttu, ben cunku yillardir S serie sini kullandigim icin zaman zaman boyle dandik problemlerle karsilasiyordum.
S6 EDGE de bu cozulmus vaziyette, 3 aydir tek bir problemim olmadi. Ne yavasladigini gordum ne dondugunu, telefon da bir seye baz 1 saniye icinde pat diye aciliyor cok hizli calisiyor. Aslinda ben bunu almadan once Google Nexus alacaktim S4 den falan cok memnum degildim ama bu yeni telefonlari ile tekrar cok iyi birsey yaptiklarini soyleyebilirim. Dis guzelligi de var tabi.

Tek korkum pili kucuk olmasi fazla gitmez diye dusundum ama masallah genelde 24 saat sarj etmeden gidiyor.

Lolipop farki :)

İos androidden cok daha iyi sistem olarak. Android sistemle üretilmiş telefon 1 sene sonra kesinlikle kasmaya başlıyor. İos bu konuda çok daha başarılı bunun belirli sebepleri var zaten en önemlisi yazılım donanım uyumluluğu sırf bu sebeple bile ios diyorum

Geri
Üst Alt