Galaxy S6, 4GB RAM'lı İlk Telefon Olabilir!

Neden? Her yil teli degistirmek yerine RAM, islemciyi,kamerayi vs degistir keyfine bak

Orasi dogru olabilir ama goruntu les, kimse oyle bir telefon var diye hava atmaz :D

acayip les goruntusu var yani, ucuz mal gibi.. Suanki telefonlar kalsin daha iyi.

İsterse 14 gb ram olsun android kullandıktan sonra işi zor.

??

yeni chipmodulleri i biliyormusun renkdas? IOS i donunda salliyor. Android suanda 1 numara.

Son düzenleme:
ayfoncu fanboylar yine kiskancliktan catliyor

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Yeni Galaxy S6 nin muhtemel yeni renkleri ortaya cikti. 4 adet renk var suanda.

samsung-galaxy-s6-s-edge-kleuren.jpg
3 renk var orada

Ahahahaha yalnıız konu tam ' zenginin parası zügürtün çenesi' iphone kullanıcıları kaale alıp cevap bile vermiyor ahahahahaha

Çıktığı zaman 1 ay içeresinde alacağım rami kaç olursa olsun.
Şuan hala s3 kullanıyorum çok memnunum s6 hali ile ondan daha iyi olacaktır.

S3'den şuan memnun olmak :asd:

Iphone 5s var yüzüne bakmiyorum Note 2 ye devam şarj ekran rahatlilik on numara 50 kere dusurmusumdur en az daha bisey olmadı note serilerinde 1 ve 3 üde kullandım galaxy s4 ve s5 de kullandım nedense note 2 farklı
Note 5 i note 3 gibi köşeleri kare değilde note 2 gibi yuvarlak cikarsinlar hemen alirim.

Benim kasanın ramı 512 mb adamlar 4gb ramlık tel satıyor

2011 HTC Sensation kullanıyorum. Yakında bütün şirketler batar. Bu ne yahu 6 ayda yeni bir telefon. Benim telefonda da Android 5.0 var.

LG G3 kullanıyorum ne bir kasma ne de rehberi geç açma gibi bir sıkıntısı var. Telefon yağ gibi kayıyor.

aga bu samsung ramleride mi kendi üretiyor :D bataryayı kendi üretir ekranı kendi üretir ramı kendi üretir işlemciyi bile kendi ürertiyor exynos :)

Geri
Üst Alt