Cevap: Game of Thrones

ama ilk sezonda şöyle açık açık savaş göremedik, orda kaçmışlar biraz savaş sahnesinden , ileride görürüz herhal.

Aylar önce 2. sezon 9. bölüm için çalışmalara başlandı ve Önemli bir yere sahip olan Blackwater Savaşı bölümünün senaryosunu Martin kaleme almış ve savaşı çok iyi şekilde görebileceğimizi söylemişti. Ve son günlerde bu bölümün çekimleri de başladı. Geçtiğimiz günlerde LiveJournal’ e konuk olan Martin bu bölüm hakkında şu şekilde konuştu;

“Bu, daima bir sorundur; kitapları yazarken herşeye istediğiniz büyüklükte sahipsinizdir, dünyadaki tüm özel efekt bütçesine rahatlıkla sahipsinizdir, binlerce savaşçıya ve tüm bunlara sahipsinizdir fakat bunu ekrana uyarlamak istediğinizde, bu sizi birazcık zorlar. Bu sebeple bize verebildiklerinden daha fazla milyon dolarlara sahip olursak, biz bu savaşı olduğundan daha büyük hale getirebiliriz.”

Martin, bu sözleri Temmuz ayında dile getirmişti. HBO’ya çıtlattığı bu ifadeden sonra Blackwater bölümü için yeterli miktar ayrılmış olacak ki geçenlerde Hollywood Reporter’a verdiği röportajda her ne kadar Game of Thrones’un 2.sezon prömiyer tarihi açıklanmamış olsa da 9.bölüme uyarlanan “Blackwater” savaşını görmeyi şimdiden sabırsızlıkla beklediğini söylemiş ve şunları eklemiş:

“Devasa bir savaşımız var. Çok ihtiraslı ve çok pahalı. Ümit ve endişe karışımı duygularla birlikte bunu görmeyi heyecanla bekliyorum. Harika bir yönetmenimiz var; bölümü yönetmek üzere Neil Marshall’ı imzaladık.”
göreceğiz :D

Aynen savaş sahnesi göremezsek resmen dizi çöp olacak.

Muhteşem yüzyılı izlerim valla.Orada da entrika var :D

images

9.blm :D

ama şunu söleyeyim şuan 2.kitabın kısım1'i bitirdim olaylar birbirine giriyo :D

burada o diziyi söyledin ya .. büyük günaha girdin

Biliyoruz oğlum bir spartacus değil savaş sahneleri olarak ama yine de aralara serpiştirmek lazım

Ne bileyim J.Snow reis alsa kılıcı, bıçağı yardıra yardıra gitse.O duvarın üstünde bekleye bekleye donacak herif

Selim senden uzak durayım, yüksek spoiler tehlikesi var.

Biliyoruz oğlum bir spartacus değil savaş sahneleri olarak ama yine de aralara serpiştirmek lazım

Ne bileyim J.Snow reis alsa kılıcı, bıçağı yardıra yardıra gitse.O duvarın üstünde bekleye bekleye donacak herif

bu sezon olucak gibi ama ben olmasa da öyle neden olmadı başlarım böyle diziye falan demem . bir abi bu konu hakkında güzel konuşmuştu ama unuttum şimdi .

snow reiz bu sezon zaten ortalıgın kökünü kurutcak gibi . güveniyoruz abimize. ama şu erkek kardeş (adını unuttu şimdi) bir türlü ısınamadım herife. bir ned degil .

offf biriktirip 3. sezonda falan izlemeye başlamayı düşünüyodum arkadaşların ısrarlarına dayanamayıp izlemeye başladım lanet olsun keşke başlamasaydım şimdi nisana kadar nasıl dayancam yaa :asd: gerçekten en sevdiğim tür mükemmel bi dizi direk benim için yapılmış sanki harika harika harika :)

offf biriktirip 3. sezonda falan izlemeye başlamayı düşünüyodum arkadaşların ısrarlarına dayanamayıp izlemeye başladım lanet olsun keşke başlamasaydım şimdi nisana kadar nasıl dayancam yaa :asd: gerçekten en sevdiğim tür mükemmel bi dizi direk benim için yapılmış sanki harika harika harika :)

29738.jpg

7409AkgBdmXCIAA-8DA.jpg

bügün kısım 2'yi aldım inş. akşam başlayacağim hayirlisiyla bakalim nasıl gececek 2. sezonumuz :D

[video=youtube;X66PDW1Mjf8]https://www.youtube.com/watch?v=X66PDW1Mjf8[/video]

ben olsam charlize thrones'u oynatirdim al sana popularite

Geri
Üst Alt