Vallah ben her diziye ön yargılı yaklaşıyorum aslında.

Hata uzak durmaya çalışıyorum uzun vaadeli takip olayını sevmediğim için.

Ama deydi bunda :DD

Senin şansın şimdiye kadar çıkan bütün bölümleri izleye bilirsin beklemeden.

neyseki daha 4.sezonda bi ara supernatural'e başlamıştım 9 sezon izle izle bitmiyor ve bir yerden sonra aynı şeyleri izlemeye başlıyorsun arka sokaklar tadı veriyor :asd:

Bu ve Breaking Bad dizi sektöründe zirvedir. Birini dahi izlemeyen çok şey kaybeder bence :tiphat:

GbBRn3.jpg

Müthiş ya müthiş :D İzlememek için elimden geleni yapmıştım ama artık bu sene dayanamayıp izlemeye karar verdim.S1E7 deyim yinede acayip keyifli geçiyor.Genelde ilk sezonlar sıkıcı olur.İlk sezon böyleyse gelecek sezonları düşünemiyorum :D

Müthiş ya müthiş :D İzlememek için elimden geleni yapmıştım ama artık bu sene dayanamayıp izlemeye karar verdim.S1E7 deyim yinede acayip keyifli geçiyor.Genelde ilk sezonlar sıkıcı olur.İlk sezon böyleyse gelecek sezonları düşünemiyorum :D

İlk sezon diğer sezonlar yanında çocuk dizisi gibi kalır.

Keşke bende kitaplari okumayip diziyi izlememis olsaydm :(

Aşkın Bende Bir Çiçek. Hadi Çay Demle de İçek

Yav o kadar ağır ilerliyor ki spoiler yemeden takip edemedim. Kitabını okuyan sanki çok mühim bir iş yapmış gibi heyecanla spoilerları söylüyor.

Özellikle Jon Snow'la ilgili mesajların,yazıların hiç birini okumayın kitabı okulayanlar direk bu göbel üzerinden yapıştırıyorlar spoileri.Diziside batsın kitabıda batsın valla paranoyak ettiler beni.

Bütün sezonları bitirdim yeni sezonu bekliyorum :( Türleri farklı ama bir tercih yapmanız gerekse The Sopranos mu olur yoksa Six Feed Under mi ?

Bütün sezonları bitirdim yeni sezonu bekliyorum :( Türleri farklı ama bir tercih yapmanız gerekse The Sopranos mu olur yoksa Six Feed Under mi ?

Ben her zaman Six Feet Under derim ama bayma ihtimali de mevcut yani. Bence önce sfu dan ni sezon bitir, sarmazsa öbürüne geç.

Sfu diyince @Aykut Akyıl finali izleyince yorum yazicaktin ?? (soyadı doğru yazdım ınş)

-Tapatalk-

Ben her zaman Six Feet Under derim ama bayma ihtimali de mevcut yani. Bence önce sfu dan ni sezon bitir, sarmazsa öbürüne geç.

Sfu diyince @Aykut Akyıl finali izleyince yorum yazicaktin ?? (soyadı doğru yazdım ınş)

-Tapatalk-

Ya aslında 3-4 bölüm izlemiştim ama pek sarmamıştı.Sanki hep aynı tarz ilerleyecek gibi geldi bana o yüzden bırakmıştım.Özellikle Micheal Hall'ın Dexter'da ki gibi babasıyla olduğu sahneler hoşuma gitti onun haricinde cenaze olayları fln sıkıcı gelmişti.

-Tapatalk-

Friends'i 2. defa izliyorum bu aralar. Aklımdan çıkmış hatırlattığın iyi oldu :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ydRAb9cwHnA[/media]

efsane soundtracki cidden dizinin

kitabı okumayanlar , okumasın lütfen spoiler içerir

yeni katılan oyuncularda greyjoylar yok kral şurasını göstermiyecekler galiba leydi stoneheart da yok . Dizide Jamie yide Dorne a gönderecekler diye okudum .Greyjoyları göstermiyeceklerse büyük hayalkırıklıgı bence

Geri
Üst Alt