10 bölümün tamamı düşse iyi olurdu, gece bitirirdim hepsini.

Bu sezon bu durumun getireceği zarar umarım dizinin gelecek sezonları için kalite düşüklüğüne yol açmaz. Hele hele devamı da gelecek diyorlar bazı yerlerde bir de o olursa ve geri kalan 6 bölüm de bu şekilde yayınlanırsa yandı gülüm keten helva :red:

Bu sezon bu durumun getireceği zarar umarım dizinin gelecek sezonları için kalite düşüklüğüne yol açmaz. Hele hele devamı da gelecek diyorlar bazı yerlerde bir de o olursa ve geri kalan 6 bölüm de bu şekilde yayınlanırsa yandı gülüm keten helva :red:
6. sezon izni de alinmisti kesin olarak

O değil de o 6. Kitap ne zaman gelecek

Bazı haberlere göre dizi kitaptan önce bitecekmiş

Erman'ın dediği gibi 5 ve 6'da düşer yakında... 5. sezon resmen mundar oldu HBO açısından, yazık oldu cidden.

6. sezon izni de alinmisti kesin olarak
8. sezonun bile alınmıştır belki :D 6. sezon elbet çekilecek kuşkum yok ondan bahsetmiyorum zaten ama bu sene uğradıkları zarardan dolayı gelecek sezonların kalitesinde bir azalma olmaz umarım onu demeye çalışmıştım :) Yoksa elbet çekecekler böyle diziyi böyle konuyu böyle senaryoyu nerede bulacaklar bir daha...

oha bizim icin iyi hbo icin kötü ilk 2 bölüm yayinlanmis bile

yazik oldu adamlarin onca emeklerine üzüldüm vallahi onlarin adina

Son düzenleme:
netde dolasan 5 bölüm bir screener dvd alinma, yani hbo bazi medya kisimlara gönderiyorki önceden baksinlar ve ona göre diziye yorum veya ögü ile bahsetsinler diye. game of thronesun buna ihtiyacagi varmi? sonucta olan hbo oldu

Ekşi'de şöyle bir yazıya denk geldim, ne kadar doğrudur bilemiyorum:
https://eksisozluk.com/entry/50515019
geçtiğimiz sezonlarda da bir kaç bölümü birden sızmış dizi sanırım 3. sezonda ilk 2 yada ilk 3 bölüm sızmıştı.bu sezon durum biraz farklı çünkü muhtemelen game of thrones dizisi yayından kaldıralacak.yazının bundan sonrası serinin ilk 5 kitabını okumuş ve dizinin gidiş yönüyle ilgili spoiler vermeden tahminde bulunacak hanım kardeşinizin kişisel görüşlerini içermektedir.

öncelikle serinin 6. kitabı 2016 çıkış tarihli görünüyor ama martinin puştluğundan dolayı kimsenin kesin bir tarih beklentisi yok.dizi kitap ile yollarını ayıracaktı ve bu sezon itibari ile bunu da yapıyor ama bu iş sanılan kadar kolay değil.senaristler dany'e rating için o kadar yüklendi ki kitapta ki tüm bölümleri bitirdi dany ile ilgili bu sezon ki bölümler büyük çoğunlukla true blood style dany içerecek yani khaleesi artık basit bir true blood karakteri seviyesine inecek rating meraklısı senartistlerin uydurmalarıyla ki bu geçen sezon bile çok şikayet edilmişti.

greyjoylar..sanırım dizinin sonlanmasının ana faktörü bu adamlar olacak.4. kitabın gizli olarak görülse de ana ailesi bunlar büyük oynuyorlar ve balon'un ölümüyle ciddi anlamda çok sağlam bir orduları ve kralları oldu.ve bu adamlar rating ise konu dibine vuracak adamlar çünkü kitapta geçen greyjoy bölümleri vikings dizisinin senaryosundan en az 10 kat daha derin.

game of thronesun bir sezonluk maliyeti kanalın açıkladığı resmi rakama göre '100 milyon dolar'.bu rakam martinin efsane game of thrones serisi için fazla bir rakam değil ama kanal kitapla bağlarını koparmış ve geleceği olmayan çünkü artık herkes martinin seriyi tamamlayamayacağından emin bir seriye bu parayı bir daha vermek istemeyecek.

özetle yeni lotr olur mu denilen game of thrones yeni carnivale olma yolunda sevenlerinin başı sağolsun.

15. sezonun çekimlerine başlamışlar!

GOT'un yeni LOTR olmasını bekleyenler neyin kafasını yaşıyor acaba?

bu dizinin inanilmaz derecede yüksek bir kitlesi var sirf 2011 kadar kitaplari yaklasik 15 milyon defa satilmis, ve bu kitap okuyanlar zaten merakla diziye izliyordur arti hic kitapi okumayip da izleyeni de cok olunca reyting sorunu zaten yok vede unutmamak gerekli 193 ülkede izleniyor game of thrones yani birsekilde parasini cikarir.

tek sorun ise kitaplarin gec cikmasi, hbo burda büyük bir hata yapti kitap basi iki sezon cekselerdi kitaplari solamak gibi bir duruma düsmeslerdi, ama heralde daha akici olsun diye böyle bir karar verildi.

sonuc olarak dizi , kitap dan önce sonlandirilacak tabiki kitap okuyanlari cezalandiracak bu kararla.

Geri
Üst Alt