Herkes yeni sezon için merak ettiği sorularini yazsin.

Ben başlayim

- Jon Snow öldü mü
- Cerseiyi taşiyan kişi kimdi (benim teorim: Clegane)
- Jaime'nin kizi ölecek mi
- Stannis'in ateş-sevgilisine ne olacak
- Theon ve Sansa beraber kaçacaklar mi
- Stark ailesini katleden Frey öldürülecek mi
- Daenerys bulunacak mi

Yeni sezon bittikten sonra tüm sorularim cevaplanir umrm.

Son düzenleme:
bran starkı merak ediyorum, çocuk geçen sene hiç gözükmedi. umarım iyi bir 10 bölüm izleriz. keşke çoktan bitmiş olsaydı da toptan izleseydik.

Torrente düşmüş cektim ben

Sent from my iPhone using Tapatalk

yav diğer başlık spoilerlar falan iyiydi ayırmasaydınız keşke

Keşke sezonun tamamı pat diye düşse, bir gece de bitiririm.

Efsane geri dönmüş ne efsanesi...

Merakla 1 sene bekliyoruz sonra Nisan geliyor. Ne olduğunu anlamadan sezon bitiyor sonra yine 1 sene daha bekle :red: Merakla bekliyoruz yine orası ayrı :asd22:

Cumartesi yayınevi ile konuştum kitap fuarında senin dediğini söyledi 6. Sezon bitene kadar son dört kitap çıkacakmış, inşallah hadi bakalım dedik :)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız 4 kitap geleceğini hatırlamıyorum

Belki 7. Kitabı 2 parçaya bölünecek

yavsak george martin, ek kitaplar yazmasaydi simdiye kadar coktan bitiridi hikayeyi ama yok üstad baska kitaplar yazdi o yetmedi westeros üzeri ek kitaplar cikardi gel de deli olma.

1992 yilinda büyük üstad Robert Jordanin wheel of times kitapina baslamistim, üstad para icin mi yoksa kendisi hikayesinin icinde kayboldu icin mi bilinmez yazdikca yazdi, hikaye uzadikca uzadi 2007 yilinda vefat etti, ölmeden bütün hikayesini esine bildirdi nasil devam edecek ve nasil bitecek diye, sonra üstün yetenek olan brandon sanderson üstüdamiz kitapi devam ederek bitirdi cok da güzel is cikardi ama herzaman kendi kendime sordum acaba robert jordan kendi devam etse daha iyi olurmuydu diye.

umarim george martine birsey olmadan bitirir su lanet kitapi

yavsak george martin, ek kitaplar yazmasaydi simdiye kadar coktan bitiridi hikayeyi ama yok üstad baska kitaplar yazdi o yetmedi westeros üzeri ek kitaplar cikardi gel de deli olma.

1992 yilinda büyük üstad Robert Jordanin wheel of times kitapina baslamistim, üstad para icin mi yoksa kendisi hikayesinin icinde kayboldu icin mi bilinmez yazdikca yazdi, hikaye uzadikca uzadi 2007 yilinda vefat etti, ölmeden bütün hikayesini esine bildirdi nasil devam edecek ve nasil bitecek diye, sonra üstün yetenek olan brandon sanderson üstüdamiz kitapi devam ederek bitirdi cok da güzel is cikardi ama herzaman kendi kendime sordum acaba robert jordan kendi devam etse daha iyi olurmuydu diye.

Görsüm,diğer kitapları nasıl okudun mu almaya değer mi

adam saçmasapan seylerle ugrasiyor, kimse okumadigi bloguyla ugrasiyor

isini yarida birakirsa fena sövecem

Görsüm,diğer kitapları nasıl okudun mu almaya değer mi

değer

gerçi part i ve part ii part iii kadar heyecanli degillerdi

ben GoT'in ilk 2 sezonunu izledikten sonra kitaba basladim

daha keyifliydi

en azindan ana karakterlerin mental pictureleri vardi kafamda

Son düzenleme:
Geri