12724690_772367516198817_163378284_n.jpg

Bölüm iyi basladi ama sona sonra cok sapiti, o son sahne gercekten cok berbati okadar berbatiki gülme geldi icimden....

bence bu sezonki en iyi bölümdü kardeşler

Bence de sezonun en iyiydi çünkü çok hareketli geçti. Çok gelişme yaşandı.

Khalesee'nin olayı çok saçmaydı yahu.

Herkesin yanması, kimsenin kaçamaması, onun cayır cayır yanan çadırdan aheste aheste bir şey olmadan çıkması. Türk dizisi gibi. Tamam fantastik dizi zaten olağanüstü şeyler oluyor da, ne bileyim bana çok saçma geldi o sahne.

Herkesin yanması, kimsenin kaçamaması, onun cayır cayır yanan çadırdan aheste aheste bir şey olmadan çıkması. Türk dizisi gibi. Tamam fantastik dizi zaten olağanüstü şeyler oluyor da, ne bileyim bana çok saçma geldi o sahne.

kadın ejderhaların anası zaten reis. soyunun özelliği o

Doğru reis, ejderhalar yumurtayken de ateşin içinden çıkmıştı... O değil de Ragnar reise ne oldu hani bu sezon 10 bölümden fazla olacaktı? :(

bir sezonu ikiye ayırmışlar ikinci yarı eylül ekim gibi başlayacakmış. böyle yapınca ne işe yaradı uzun olacak dedikleri sezon anlamadım tabii :asd:

osman cevabı vermiş gerek kalmadı. ayrıca dediğin gibi fantastik bi dizi, kalkıpta anağğğ coq mantıqsız demek daha mantıksız. :asd:

yeni bölüm internete sızmış altyazılısı çıksa da spoiler yemeden biran önce izlesek zira önemli bi bölüm.

HDfilmcehennemi - 19 dk. ·
Game of Thrones 6.Sezon 5.Bölümü nete erken sızdı. Eşekherif adlı çevirmenin çevirisi bittikten sonra yarını beklemeden hemen yayınlayacağız. Bilginize. Orjinal dilde izlemek isteyenler sitemizden bulabilirler.

HDfilmcehennemi - 19 dk. ·
Game of Thrones 6.Sezon 5.Bölümü nete erken sızdı. Eşekherif adlı çevirmenin çevirisi bittikten sonra yarını beklemeden hemen yayınlayacağız. Bilginize. Orjinal dilde izlemek isteyenler sitemizden bulabilirler.
eşekherifin twitter adresini takip ediyorum da adam baya coşmuş belli ki sağlam bi bölüm olmuş. şuan herkes eşekherifin çevirisini bekliyor :D

Geri
Üst Alt