Son 2 Bölümü ayri ayri film yap gise rekorlari kirar....2017 de cok uzun be arkadas....

Son 2 bölüm şimdiden efsane oldu. Hele son bölümün hala etkisindeyim. Şimdiden iki kez izledim. Müzikleri ile çekim kalitesi ile olayları ile uzun zamandır böyle bir bölüm izlememiştik. The Battle of Bastards gibi harika bir bölümden sonra gereksiz bir bölümle final yapmayın diyordum lakin bunlar vur deyince öldürmüş :D Bölüm bitmesin istedim. Her bir saniyesinden her bir karesinden keyif aldım.

Red Wedding bölümünden beri böylesine bir toplu kıyım olmamıştı. Cast'in yarısı öldü zaten :D Gel de Nisan 2017'yi bekle :38573:

natalie dormera sırf kefaret yürüyüşü yaptırmamak için şakirtleri ayıkladılar acımadan. iyide oldu.
natalie dormerı harcadılar melisandreyi sürgün ettiler gönül gözümüze ziyan ettiler.

arya konusu. bölümleri hep sıkıcı ve gereksiz bulundu ama işte cidden o sıkıcı ve gereksiz bölümler 2 bölümdür mucize işlerin hazırlayıcısı oldu . resmen haz duyuyor insan. " bütün çocuklarınız burada işte lordum" " ölürken en son gördüğün bir stark yüzü olacak" bu kız oldu yav. ufacık çocuk tek başına herkesten intikam aldı. anasının kızı :005:

ermanın dediği gibi son bölüm bambaşkaydı herşeyiyle oyuncuların içinde oldukları havadan triplerden tut müziklerine kadar bambaşkaydı. eminim farklı bi el değmiş son bölüme. bakmadım googleda çekim öncesi neler değiştirildi kamera arkasında neler farklılaştı diye ama ne yaptılarsa akılda kalıcı ve haz verici olmuş.

:005: :005: :005:

edit. daha jon snow ebeveyn olayının sonunda bir noktaya bağlanmasına ve kuzeyin lordu oluşuna değinemdim, kalisi reizin taaruza geçişi dragonların zafer uçuşu zafere uçuşundaki o eda vs bir ton şey var.
ulAn Arya

Son düzenleme:
Son 2 bölüm tüm sezonu kurtardı. Bekle şimdi 2017'yi.

Bomba bolumlerin altyapisi hazirlandigindan sikici gelebiliyor bazi bolumler ama goruldugu uzere altini dolduruyor adamlar. Ben bunu niye izledim la demiyorsun, aryali bolumler en guzel ornek.

Tiyatrocu cocugun sigilli pipisi disinda gereksiz detay yoktu.

Arya'nın o "çocuklarınız burada" sahnesi inanılmaz yalnız.

İnsan önce muhabbeti anlamıyor. Tamam buradalarmış diyorsun.
Sonra kız bir üstelemeye başlıyor buradalar işte diyor bir kıllanıyorsun.
En son aha işte buradalar diyince... Kelime bulamadım o hisse. Haz duymakla iğrenmek arasında bir şey.

Ghost ölmedi ve Kral Kurdu oldu. Bu sebeple güzel bölümdü diyebilirim. Aldılar benden yeni sezon onayını.

jon.png

Ghost ölmedi ve Kral Kurdu oldu. Bu sebeple güzel bölümdü diyebilirim. Aldılar benden yeni sezon onayını.

jon.png
O halde rahat bir nefes alabiliriz 7. sezon garanti geliyor.

Şaka maka Ghost kral kurdu oldu tamam da ortalarda yok :D En son Jon'un dirildiği sahnede gördük galiba.

Malum sahnede aklima direk bu gif geldi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence konu 7 krallik degil, akgezenleri yok etmek olacak ve bu da ejderhalar sayesinde olacak

muhtemeln ejderhalari dany, jon ve bran yönetecekler

mantıklı, aynı şeyleri düşünüyorum
zaten lannisterler tek başına kaldı.
khallesi çok güçlendi. marteller ve tyrell hanesi de onların yanında sanırım
starklar da birlik olursa rahatça alır. hepsi birleşip akgezenlerin üstüne yürüyebilir.

suan 2 kalles kaldi: little finger ve lannisterlar

bu arada lannisterlar tek baslarina kaldi, daha dogrusu jaime ve cersei

bakalim bu isin sonu ne olacak

lakin khaleesi ordusuyla kings landing'e saldirirsa lannisterlarin direnebilecegini sanmiyorum

bu arada khaleesi ve jon snow'un bulusma sahnesi efsane olacak eminim 7.sezonda görecegiz bunu

Jon, kurt değil ejderha galiba. :)

Pezevenk, Sansa'nın aklına küçük küçük fitneler atmaya başladı. Jon Reis'i Kral yaptırmayacak pezo başkan.

Cercei,Gregor ve Septa'nın sahnesi de unutulmaz intikam sahnelerinden biri oldu.

Shame!

Son iki bölümü efsaneydi de şimdi gel bekle 1sene
:(

7 ve 8 sezonları toplamında sadece 13 bölüm olacak bu arada. 7ci sezon 7 bölüm diğeri de 6 ve galiba final sezonu olacak.

Aslolan Galatasaray !!!

Geri
Üst Alt