Katiliyorum Game of Thrones tartismasiz kendi dalinda gelmis gecmis en iyi produksiyondur, hata dizi olarak herseyi bir üst seviyeye tasimizdir kalite olarak.
Stephen King Kitaplarini okumusun The Dark Toweri heralde bilirsin? 2017 Filmi cikacak Sinemalara Kadro olarak da baya iyi oyuncular var da Roland Deschaini Idris Elbanin canlandirmasini biraz tuaf buldum.

Beyler kitaplarini okuyan biri olarak The Dark Tower, yeni bir efsane Seri olabilir.

La Tour sombre (217) - IMDb
Özellikle okumadım Rose Red,Shining,Pet semetary,Dr,Sleep ki Shining devamı,IT,yeşil yol,Shawshank,Mahşer hem.kitapları hem.filmleri var,Kara kuleye başlamak.için Buz ve Ateşin şarkısını bitirdim sonra dr.uyku, büyük bir eksiklik katılıyorum elimdeki (Üç) kitap bitsin başlayacağım filmden önce de bitiririm,ayrıca fantastik sevenlere kuzgunun gölgesi serisini de şiddetle tavsiye ederim henüz iki kitap var

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özellikle okumadım Rose Red,Shining,Pet semetary,Dr,Sleep ki Shining devamı,IT,yeşil yol,Shawshank,Mahşer hem.kitapları hem.filmleri var,Kara kuleye başlamak.için Buz ve Ateşin şarkısını bitirdim sonra dr.uyku, büyük bir eksiklik katılıyorum elimdeki (Üç) kitap bitsin başlayacağım filmden önce de bitiririm,ayrıca fantastik sevenlere kuzgunun gölgesi serisini de şiddetle tavsiye ederim henüz iki kitap var

The Dark Toweri mutlaka oku derim, Anthony Ryanin kitabi heralde o dedigin benim sesli kitap olarak arsivimde bekliyor :) bende Brandon Sanderson reyizden Stormlight Archive sidetle tavsiye ederim fantastik sevenlere:)

The Dark Toweri mutlaka oku derim, Anthony Ryanin kitabi heralde o dedigin benim sesli kitap olarak arsivimde bekliyor :) bende Brandon Sanderson reyizden Stormlight Archive sidetle tavsiye ederim fantastik sevenlere:)
Dark Tower okunacak kesinlikle hemde filmden önce :), evet Anthony Ryan ın kitabı dediğin diğer kitabı duymadım .alacağım ama

Tek dileklerim Lord Baelish´in, yaninda Lady Sansasi ile, o demir tahta oturmasidir. 7. Kingdomsa bir renaissance yasatacaktir Lordumuz.

zmNInt3.jpg

3. sezonun ortasindayim
malesef 15 bolumdur hicbisey olmuyor
cok kaliteli bir yapim oldugunu da soyleyemem
lakin hikayenin devamini ve 2-3 karakter icin izlemege devam edecem
spoil etmeyene mutesekkir olurum

3. sezonun ortasindayim
malesef 15 bolumdur hicbisey olmuyor
cok kaliteli bir yapim oldugunu da soyleyemem
lakin hikayenin devamini ve 2-3 karakter icin izlemege devam edecem
spoil etmeyene mutesekkir olurum
Kesinlikle abartılan bir yapım zaten

Senede maks 3 bölüm iyi kurgusal açıdan.

Ama fantastik ve görsel ögeler iyi işte insanlar da bunu seviyor muht.

Kesinlikle abartılan bir yapım zaten

Senede maks 3 bölüm iyi kurgusal açıdan.

Ama fantastik ve görsel ögeler iyi işte insanlar da bunu seviyor muht.

basta izlemememin sebebi buyu muyu ejderhali seyler olmasiydi aslinda, world of warcraftvari seyleri hic sevmem
ama dizide iyi yapilmis bikac seyden biri bazi seyler abartmasyon olsa da

Ben 3. sezondan sonra elimi sürmedim izlerken baygınlık geçiriyorum zira.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her sezonun ''9'' ncu bölümleri inanılmaz olaylar ve büyük kayıplar yaşanır hiç buna dikkat eden var mıydı :oley:

Son düzenleme:
ula adamin kafasi bir KARPUZ edasiynan patladi

leakleri okumicam , cok istesemde okumicam :(

Geri
Üst Alt