Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
zaten kurtaramazdı ki
amcası onu haşat ederdi veya ablasını öldürürdü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jon'un targaryen olduğunu bence epik bir süpriz ile ortaya çıkartabilirler , ateşli bir sahnede sağ kalması gibi ..bran'in geçmişteki gördüklerine bakarasak jon aslında piç değildir.gerçek ismi de jon değildir
zaten kurtaramazdı ki
Tabiki kurtaramazdı ama ablam ölür diye kaçmadı piç göt korkusundan kaçtı ona canımız sıkıldı![]()
Adam tam kılıcı eline alıyor , tam gaza geliyor , girişecek , milleti yere serip kahraman ilan edilecek.Ramsay adamı mahvetti
![]()
ah ned reis ah meydan kimlere kaldı ;(
Hocam Ned de yavşağın teki. Hem de tam yavşak. Asil görünümlü münafık.
Hocam Ned de yavşağın teki. Hem de tam yavşak. Asil görünümlü münafık.
Bu lig için fazla şerefliydi reis. Ve kerizdi.
Ned reis hakkında ileri geri konuşanları terbiyeye davet ediyorum
Bir şey sormak istiyorum. Kimse konuşmadı saırım üzerinde en azından ben görmedim.
Şimdi bu Ramsey ile savaşında Snow'a yardım eden devi ilk bölümde Ak Gezenlerin ordusunda gördük ama Snow herkesi öldükten sonra yakarken dev gibi küçük bir detayı nasıl atladı hadi atladı diyelim onların ordusuna nasıl dahil oldu kafamda deli sorular?
Hocam aynı dev olduğu ne malum ? Ayrıca 1 değil sanırım 3 dev var WWalkers ordusunda. Kralın Şehrine dek ineceğiz İnşallah.
Gayet tipinden ve yaralarından belli. Ayrıca dediğin gibi 3 tane dev varken yönetmen tesadüfen ona yakın çekim yapmadığı da aşikar.