zaten kurtaramazdı ki

amcası onu haşat ederdi veya ablasını öldürürdü

bran'in geçmişteki gördüklerine bakarasak jon aslında piç değildir.gerçek ismi de jon değildir

greyjoy olan biteni anlatabilmek için sağ kaldı sanırım.

onu da çok önemli rolü varmış gibi gösterik çok skndirik bir sonla uğurlayabilirler diziden.

ben olsam denizde kurtulmayı beklerken köpek balıklarına yedirirdim 3sn lik ara görüntü ile ..

ama galiba sonu kekilli gibi olacak .Adamlar izleyici bir karaktere bağlayıp sonra alt üst etmeyi seviyor.

bran'in geçmişteki gördüklerine bakarasak jon aslında piç değildir.gerçek ismi de jon değildir
Jon'un targaryen olduğunu bence epik bir süpriz ile ortaya çıkartabilirler , ateşli bir sahnede sağ kalması gibi ..

yada duvar yıkılınca kardeşi ona bir şekilde ulaştırılır ve o da gördüklerini anlatır.

diğer bir teorim ise bryan'ın ejderhalardan birini kullanacağı şeklinde..

Ramsay adamı mahvetti
Adam tam kılıcı eline alıyor , tam gaza geliyor , girişecek , milleti yere serip kahraman ilan edilecek.

O an aklına geliyor..

theon-crying.gif

ÇÜKÜM DE ÇÜKÜM :sad007: :sad007:

Kral Roberttan sonra ava çıkan başka kral olmadı lanet olsun...

Nerde kaldı hobileri olan elit krallar?

Bazen lekesiz olmak istersin

Bir şey sormak istiyorum. Kimse konuşmadı saırım üzerinde en azından ben görmedim.

Şimdi bu Ramsey ile savaşında Snow'a yardım eden devi ilk bölümde Ak Gezenlerin ordusunda gördük ama Snow herkesi öldükten sonra yakarken dev gibi küçük bir detayı nasıl atladı hadi atladı diyelim onların ordusuna nasıl dahil oldu kafamda deli sorular?

Bir şey sormak istiyorum. Kimse konuşmadı saırım üzerinde en azından ben görmedim.

Şimdi bu Ramsey ile savaşında Snow'a yardım eden devi ilk bölümde Ak Gezenlerin ordusunda gördük ama Snow herkesi öldükten sonra yakarken dev gibi küçük bir detayı nasıl atladı hadi atladı diyelim onların ordusuna nasıl dahil oldu kafamda deli sorular?

Hocam aynı dev olduğu ne malum ? Ayrıca 1 değil sanırım 3 dev var WWalkers ordusunda. Kralın Şehrine dek ineceğiz İnşallah.

Hocam aynı dev olduğu ne malum ? Ayrıca 1 değil sanırım 3 dev var WWalkers ordusunda. Kralın Şehrine dek ineceğiz İnşallah.

Gayet tipinden ve yaralarından belli. Ayrıca dediğin gibi 3 tane dev varken yönetmen tesadüfen ona yakın çekim yapmadığı da aşikar.

Gayet tipinden ve yaralarından belli. Ayrıca dediğin gibi 3 tane dev varken yönetmen tesadüfen ona yakın çekim yapmadığı da aşikar.

Daha önce ölenlerde tip olarak benziyordu diye hatırlıyorum. Ayrıca Wun Wun, Kış Tepesi'nde öldü duvarın ötesinde değil, dediğin gibiyse bu kadar büyük açık veremez diye düşünüyorum.

Bence sadece benzerlik. Belli olur önümüzdeki bölümlerde.

Ramsey adamdı :) piskopatın tekiydi ama kıvırmıyordu en azından. Ben buyum diyordu ve piskopat çizgisini hiç bozmadı.

Geri
Üst Alt