Cevap: Game of Thrones

bu lannister'lar iyi bir rol oynasın dizide, şu antipatik tavırlarından vazgeçsinler, ******liği bıraksınlar falan.. direk tribünde pankart yapıcam mottolarını, simgelerini falan :D

İnanılmaz yavaş ilerliyor.İntro bile b.ka sardı.

Karakterlerin yarısı bir bölümde var yarısı yok.Karakter ve mekan patlaması yaşanıyor dizide

İnanılmaz yavaş ilerliyor.İntro bile b.ka sardı.

Karakterlerin yarısı bir bölümde var yarısı yok.Karakter ve mekan patlaması yaşanıyor dizide

E daha iyi. Klasik protagonist-antagonist dizilerinden sıkılmadık mı artık?

Yalan dolan diyordum ben o kızıl kadın için, birşeyler varmış onda :D

Sean bean var diye baslamıstım izlemeye başı alındıktan sonra da sarmamaya basladı ama hala izliyorum savaş olcak diye :D

Dizi bence efishane gidiyor her bölümü sızsa keske

5. bölüm sitelere düşmüş.

Süper gidiyor süperr.Pazartesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Herkesde bi savaş beklentisi var sanki dizi savaş olmadan bişeye benzemiyomuş gibi yorumlar var ama kesinlikle katılmıyorum dizi tek kelimeyle mükemmel gidiyo savaş olsun olmasın mükemmel bi konu mükemmel oyunculuklar inanılmaz sarıyo ... Spartacus de kan gövdeyi götürüyo sürekli savaş vs var ortada ama bu dizide savaş sahneleri olmamasına rağmen diyaloglar vs oyle gaza getirici ki " king in the north " demeleri bile tüylerimi diken diken ediyo harbiden :):)

Dizi gayet iyi gidiyor bence de. Kanımın Kanını daha çok görmek istiyorum ama :melek:

Dizi gayet iyi gidiyor bence de. Kanımın Kanını daha çok görmek istiyorum ama :melek:

5da9bff98dbe6c9fafe012129062e981a66fcfae.jpeg

:yenieek:

Onu bunu bırakın arkadaşlar spoiler olacakta kadından çıkan gitti neler yaptı yalnız ordaki Brienne midir nedir ne onurlu biri çıktı yahu kadın madın ama :D

savaş sahneleri hiçbir zmn voov diyecek kadar olmayacak sonuçta dizinin adındanda belli Taht Oyunları :)

Geri
Üst Alt