Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son bir bölüm kaldı 7.bölüm sezon finali 81 dk olarak açıklanmıştı.kaçıncı bölüm de bitecek bu sezon beyler
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
tüh ya. hızlı bitiyor GoT sinir oluyorum. Prison Break, Peaky Blinders,Spartacus dışında bu kadar beğendiğim bir dizi yok, olamazSon bir bölüm kaldı 7.bölüm sezon finali 81 dk olarak açıklanmıştı.
8.sezonda süreleri uzatacaklardır büyük ihtimal bu kadar konuyu yetiştirmek başka türlü mümkün gözükmüyortüh ya. hızlı bitiyor GoT sinir oluyorum. Prison Break, Peaky Blinders,Spartacus dışında bu kadar beğendiğim bir dizi yok, olamaz
40'ar dakikadan 15 bölüm olsa gene iyi. Hemen bitiyor başka dizi kalmadi zaten adam akilli sap gibi kalıyoruz..8.sezonda süreleri uzatacaklardır büyük ihtimal bu kadar konuyu yetiştirmek başka türlü mümkün gözükmüyor
Bu sıkıntıyı çekmemek için bölümleri indirip, sezon sonu izliyorum.
senin işin zor..
tüh ya. hızlı bitiyor GoT sinir oluyorum. Prison Break, Peaky Blinders,Spartacus dışında bu kadar beğendiğim bir dizi yok, olamaz
izleyeyim bi ara rdas teşekkürlerBattlestar galactica izle bunların cöb oldugunu anlayacaksın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tüh ya. hızlı bitiyor GoT sinir oluyorum. Prison Break, Peaky Blinders,Spartacus dışında bu kadar beğendiğim bir dizi yok, olamaz

Seninki de büyük sabır yalnız Tamer
Battlestar galactica izle bunların cöb oldugunu anlayacaksın
Hangi serisi ...
2004/2009 sanırım..
Galactica dışındakiler sana çöp geliyorsa bir de VOYAGER ı dene istersen..
Cöb demeyimde spartacus got üst düzey breaking bad prison tarzı cöb geliyor
6son bölümden ne kastettiğinizi (5 mi-6 mı) anlamadım ama, 6 için başka yerlerde de olumlu şeyler okudum
6
Bölüm iyi de bile bile lades yani.
Battlestar galactica izle bunların cöb oldugunu anlayacaksın
Abi 6. bölümdeki saçmalıklara ne diyorsun Erman abiyi delirtelim bir