John Snow'un bu bölümdeki çapsızlığından sonra en iyi ondan olur..Ygritte reis meğerse hep kitabın ortasından konuşmuş.. You know nothing Jon Snow

Efsane Gercek Kral Stannis Reyise yakisirdi lakin kodumun senaristleri onun da icine ettiler. Su iki dangalagi eşek sudan gelinceye kadar dövmek lazim.

evet bran drogonu warglayıp oldtowndaki kulenin üstüne oturtacakmış ölsün diye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tjV2w7.jpg

Kitapta kızını yakma olayı filan yok. Aksine çok onurlu Bi adam stannis. Dizide adamı çok kötü gösterdiler. Kitapla alakası yok.

arslan yurek
gonul isterdi ki tywinle stannis bir konsorsiyum kurup ortaligi temizlese idi. danerismis johnmus houndmus

bu sefer ejdarhayi kullanma seklini begendim. Mesela 7. sezon 4 bolumde alevi ortadan puskurtuyordu, oysa yandan yavas yavas yaksa hicbir askeri de olmeyecekti.
Sehri yakmasini normal karsiliyorum da boyle bir ortamda mutlaka dost atesi de olurdu. Lekesizlerin komutaninin dovusme sanati gayet iyi, keske onu daha sik kullansalardi.
Bu arada ortada taht kaldimi? Her yeri yakti yikti.
Yine sacma yerleri yok degildi fakat dizi film deyince artik olmazsa olmazi gibi bir kanun oldu. Zaten LOTR haricinde komedi disinda bir dizi izlemeyi dusunmuyorum artik. Bu tur yapimlari en iyisi sinema olarak izlemek. Hic olmazsa sacmalasa bile en fazla 2 saat suruyor.
Son olarak, GOT hakikaten bir sinema soleni gibi basladi ve devam etti ama maalesef normal bir dizi gibi final yaptilar. Hala neden 2 yil ara verdiler anlamis degilim.

işin kötüsü stanisi ölürkende görmedik dizide kimsede üstünde durmadı okadar
oyuncu abi baya kaliteydi ama onun golf sporu üzerine dönem filmini izlemiştimde herif sadece mimiklerle bile götürebiliyordu filmi

Son 2 sezon o kadar saçma bir hal aldı ki artık GoT hakkında teoriler üretmek spoiler yemeden kaçmak bile saçma geliyor bana. İnanın daha güzel final yapabilen Türk dizileri izledim

Efsane Gercek Kral Ulu Bozkurt Stannis Reyisi sevgi, saygi ve özlemle analım.

oyuncu abi baya kaliteydi ama onun golf sporu üzerine dönem filmini izlemiştimde herif sadece mimiklerle bile götürebiliyordu filmi

Ahmet bulut rolunde bile klas. Simdi dizinin ana karakteri olan hanim tek basina terminator filmi rezil etmisti. John snow da cabasi buyuk ihtimalle dizi bitince emlakci fln olur o herif

Santiago muniez in manegeri glenn foy reiss

Dağ ne barzo bi herif ya o değilde bu adam dövüşte yara aldı ondna sonra ne olduda böyle yaratıga dönüştü anlayamadım

Geri
Üst Alt