Cevap: Game of Thrones

Seyircinin istemediği şeyler oluyor hep. gıcık olmaya başladım artık .

Sevinsinler Lannisterlar (:

game-of-thrones-dragon.jpg

En son ejderhalar ile gelip tahti alacak (:

3. kitabi okuyanlar bir acayip olmustur en sonda calan sarkiyi duyunca.

Kirmizi dugun olunca isyan falan cikmasin fanlar arasinda bari.

Kitabi okumayanlar icin: Tywin'in babasi iyi fakat zayif adammis. Castamere'in lordlari karsi cikmis Lannister'lara demislerki "sen kimsin de ben boynumu egecegim sana ikimiz de aslaniz (Castamere'lerin logosuda aslan)" Tywin babasinin zayifligina dayanamamis ve Castamere'leri yoketmis. Kadinlar bebekler herkes..

And who are you, the proud lord said,

That I must bow so low?

Only a cat of a different coat, That's all the truth I know.

In a coat of gold or a coat of red, A lion still has claws,

And mine are long and sharp, my lord, As long and sharp as yours.

And so he spoke, and so he spoke, That lord of Castamere,

But now the rains weep o'er his hall, With no one there to hear.

Yes now the rains weep o'er his hall, And not a soul to hear

Oradan geliyor Rains of Castamere sarkisi. Bu arada sakin google'lamayin sarkiyi fena spoiler var orada.

Sevinsinler Lannisterlar (:

game-of-thrones-dragon.jpg

En son ejderhalar ile gelip tahti alacak (:

Baya bekleyeceksin sanırım Selen...

Savaşın deniz kısmı fena değildi ama karadaki tam manasıyla rezaletti. Figüran mı bulamamışlar anlamadım, beni çağırsalar bütün masraflar cebimden gider oynarım mesela. 3 tane adam var, kapı dedikleri bizim anadoludaki herhangi bir kışla ya da kervansaray kapısıyla yarışamaz. Tyrion favori karakterlerimden ama konuşması da basit kaçtı. Ne bileyim robb da yaptıkları gibi hiç göstermeseler de olurdu. Beklenti yüksekti ondan tatmin etmedi muhtemelen. Sorun değil yine de izliyoruz tabii.

Hayal kırıklığı yaşıyorum son bölümlerde daha iyi şeyler bekliyorduk diziden :(

bence bir dizi için yeterince iyiydi ... eleştirirken türkiyede arka sokaklar gibi çatışma sahneleri çekildiğini göz önüne alın...sonuçta o bir dizi ve bir bütçesi var :D

Çılgınateş sahnesi iyiydi ama savaş sahneleri karada ki vasattı biraz ancak yine de sezon finali sağlam olacağına inanıyorum.

Spoiler cidden verilmesin tadı kaçıyor.

Ben de beğenmedim savaş sahnelerini, hele de o kayığı ters çevirdikleri sahnede arkada 50-100 adam varmış gibi gözüküyor maksimum ki orada bütün adamlarıyla daldı half-man reis. Bence de en baba sahne Blackwaterdı.

Benim reis tanımım o yüzü yanık two-handed kılıç kullanan baba bir de half-man reisin sağ kolu(adını unuttum). Sağ koldaki karizma kimsede yok zaten, diğeri de kızı alıp kurtaracak.

Bu sezon çok az ilerleme oldu ama dizide, eğer bu kadar geniş bir senaryon varsa 10 bölümden fazla yayınlayacaksın arkadaş ya da 1.5-2 saatlik olacak dizilerin.

Devamli onbin kisilik ordu suraya, yirmibin kisilik ordu buraya yuruyor demeseler izleyici de bu kadar takilmazdi figuran sayisina.

Merak edip okudum neler olacagini internetten falan arastirip. Keske okumasaydim. Simdi ejderhalar gelene kadar izlemesem de olur ):

3 ejderha var ve onlara binmek için de 3 kişi lazım. İşte o geri kalan 2 kişiyle ilgili güzel bir tahmin okudum. Şunlar bi büyüse ne güzel olacak.

Lostu izlerken bu kadar meraklanmiyordum, hayatimda izledigim en baba dizi.

Spoilersız Game of Thrones konusu açacağım yakında.

İleriye dönük şeyler yazmayın abicim şuraya, şu anda ejderhayı napalım Tyrion reis yüzünden yaralanmışken (ölmeyecek biliyoruz) :D Bir haftaya bu sezon da bitecek, banko spoilerlarla dolacak burası.

Spoilerlı ve spoilersız olarak ikiye ayırmak lazım konuları, gönül rahatlığıyla konuşulsun diğer konuda.

Spoiler vermedim la ben. :D İki kişiyi merak ediyoruz işte ona göre kafanızda diziyi tekrardan başa sarın ve detaylardan sonuca ulaşın :D Zaten okuduğum yorum da kitaptan değildi sadece tahmindi ve bana da mantıklı. Ama isim vermedim.

Spoiler vermedim la ben. :D İki kişiyi merak ediyoruz işte ona göre kafanızda diziyi tekrardan başa sarın ve detaylardan sonuca ulaşın :D Zaten okuduğum yorum da kitaptan değildi sadece tahmindi ve bana da mantıklı. Ama isim vermedim.

Genel olarak dedim, Selen de ejderhalar gelene kadar izlemesem de olur demiş. Mantıken bir fikir veriyor ejderhaların neler yapacağı hakkında :D Tyrion reis, dünyalara bedel neyleyim ben 3 ejderhayı :D

Lan kitabı aldım ben okuyacağım spoiler veririm size merak etmeyin.

lotr her sahnesini , her karakterini got ile özleştirip duruyorum

Geri
Üst Alt