Cevap: Game of Thrones

Bu mükemmel diziyi izlerken tarihe de yolculuk yaptık be çok iyiydi..

Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum...Dayanır mıyım bilemiyorum...

[video=youtube;sz0bv9xz3ic]https://www.youtube.com/watch?v=sz0bv9xz3ic&feature=player_embedded[/video]

İzlemeye bu gece başladım. İlk sezon 3. bölümdeyim :D

Yeni sezon başlayana kadar başka dizilerle idare edebilirim :)

Supernatural-Walkıng Dead yeterde artar bana.

6. bölümden devam ...

Ben daha dün gece başladım :D

Üst üste izlemek güzel oluyormuş :D

Bu gece 2. sezonda bitiyor. Ama bayağı hoşuma gitti dizi. Bugün gidip kitaplarını arayacağım.

[video=youtube;GWFv4idJbcc]https://www.youtube.com/watch?v=GWFv4idJbcc[/video]

süper olmuş :D

son sezona geldim sıkıldım bıraktım diziyi savaş sahneleri az 2 ordu bitane çarpışamadı die bıraktım merlinde bile savaşıyorlar :mad:

Böyle dizleri 5-6 sezon dolmadan izlemek istemiyorum. Haftalık takip etmek ve yılda sadece 20 bölüm ( en fazla ) olması kötü oluyor.

son sezona geldim sıkıldım bıraktım diziyi savaş sahneleri az 2 ordu bitane çarpışamadı die bıraktım merlinde bile savaşıyorlar :mad:

Neden savaşmalarını bekliyosunki onu anlamadım ? Kesinlikle hiçbir savaş beklentim yok bu dizide ... " Taht Oyunları " adı üstünde entrikalar, dalavereler ve gizemli olaylar bu diziyi izleten unsurlar kesinlikle savaş değil ...

Neden savaşmalarını bekliyosunki onu anlamadım ? Kesinlikle hiçbir savaş beklentim yok bu dizide ... " Taht Oyunları " adı üstünde entrikalar, dalavereler ve gizemli olaylar bu diziyi izleten unsurlar kesinlikle savaş değil ...

o kadar birbirlerine meydan okuyorlar hiç arenada göremedik kendilerini laf hep yokmu koca orda carpıssın ;)

Bilmem kaçıncı defa tekrar ve tekrar izliyorum bölümleri :)

2. sezon 8. bölüm :D

Geri
Üst Alt