Cevap: Game of Thrones

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn

Winter is Coming beyler bu dizi çizgisini korur veya üstüne çıkarsa gelmiş geçmiş en iyi dizi olma yolunda en büyük adaydır gerçekten çok kaliteli iş.

Bugün günlerden Game of Thrones :ayatollah:

İlk bölüm oldukça vasat geldi bana. Bazı olayları hızlandırmışlar gibi. Yani kitapta epey sonra olan bir olayı daha ilk bölümde göstermişler. Yinede gözümü kırpmadan izledim desem yalan olmaz.

[GG]Sondaki ufak kız neydi lan öyle, ağzının içinde tıslıyor mu ne dediği de belli değil :D

Khaleesi'nin tüm sahneleri iyiydi.

Jon'un niyetini çözemedim, var bir hinlik kafasında herhalde. Dev görmeyi beklemiyordum ne de güzel çalışıyor, iş görüyor :D

Baelish'tin Sansa'ya durduk yerde yardım eli uzatacak biri olduğunu sanmam, onda da hinlik var. Öbür yeni kız zaten sinsi kim bilir neyin peşinde.

Yalnız ne diyeceğim, bu kuzeydeki zombi vari elemanlar ateşle ölüyorlarsa bunların üzerine mancınıkla yanan bir şeyler atsınlar telef etsinler. Kolay gibi. Duvarı aşamazlar sonuçta.[/GG]

Öğleden sonra çıkacakmış altyazısı :/

[GG]Barristan kimdi hatirlayamadiysaniz eger, ilk sezonun son bolumlerinden gecen su sahne hatirlamaniza yardimci olur. Zaten birkac sahnede gorundu simdiye kadar.

Ser Barristan Selmy - YouTube

Bir sezon diziye tekrar girmesini bekledim reisin, sonunda kendine yakisir bir giris yapti yasli kurt. :D [/GG]

Offff çok izlemek istiyorum ama karar verdim ilk sezondan başlıycam bi olayları hatırlamak adına daha iyi olur yoksa şimdi en son ne olmuştu ne bitmişti diye hatırlamaya çalışarak yeni sezonu heba edemem ::b5:

Wiki'yi açıp ilk 3 kitabın özetini okudum hehehe

4 biraz karışık geldi bıraktım

Dizide o kadar çok karakter/olay var ki 55 dklık bölümde hepsinden birer sahne gösteriyolar nerdeyse :D

[GG]Bölümü 3 kere daha izledim :D

Bu bölümde bir kez daha gördüm ki Tyrion'un Lannister değil Stark olması gerekirmiş. Oğluna yaratık diyen baba, kardeşini öldürtmeye çalışan abla, her şeye rağmen onlar için canını ortaya koyan Tyrion. Tywin Lannister özünde kötü biri olmayabilir ama şu bölümden sonra ölümünü 4 gözle bekliyorum.

Barristan Selmy'nin dönüşüde çok erken oldu. Kitapta daha geç tanıtıyordu kendini Khaleesi'ye.[/GG]

ohhh efsane geri dönmüs...Walking Dead ile sevdim dizi... bugün aksama dogru izlerim bi yeni bölümü :ayatollah:

*Winter is coming*

geçen sezonun ilk bölümleri çok sıkıcı gelmişti bana 3-4 bölüm biriktirip öyle mi seyretsem ki, bide geçen sezon özeti falan yok mu? Ben hiç bişey hatırlamıyorum

Dizimag'da var, oradan izleyebilirsin.

Allllah bugun senlik var, once Game of thrones a bakarim, sora viking, aksamida the walking dead 'le bitirmeyi dusunuyorum :ayatollah:

Geri
Üst Alt