Gittigidiyor harici GoT ürünleri satan bir site var mı? (baya uyduruk ordakiler) Kupa olur, tişört olur.. (Mümkünse House Lannister propogandalı :D )

edit: yurt içi olarak. ebay ile falan bir müddet uğraşamam.

Devletin başına kim geçecek

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

534f93570aa8756c0616b281.jpg

Ve dumanların içinden, zırhlı atların sırtında başka şövalyeler çıktı. Başlarının üzerinde şimdiye kadarki en büyük sancaklar yüzüyordu, çarşaflar kadar büyük kraliyet sancakları; sarı sancağın üstünde alevli bir kalp vardı, alevler uzun ve sivri uçluydu, diğer sancak altından dövülmüş bir çarşafa benziyordu, sancağın üstündeki siyah erkek geyik rüzgarda dalgalanıyordu.

Robert, diye düşündü Jon çılgın bir an boyunca, Owen'ı hatırladı, ama borazanlar tekrar çaldığında ve şövalyeler ileri atıldığında, adamların bağırdığı isim Stannis'ti. ''Stannis! STANNIS!''

ya bu en sonda cıkan kucuk kız nedir ates topu vs atan

bir de agacın icindeki amcanın olayı nedir kafamda sorular sorular

ilk bolumler de sIKILIp bu dizinin neyini methediyor millet diye dusunebilirsin..o sIkIntIlI donemi atlattiktan sonra dizi den bi daha kopmanin zor olacagini dusunuyorum..

Ben de öyle bir huy yok abi ya, başladığım işi bitiririm ne olursa olsun. Sıkılsam da devam ederim yani, o açıdan problem yok :) Breaking Bad kadar iyi midir bu dizi?

Ben de öyle bir huy yok abi ya, başladığım işi bitiririm ne olursa olsun. Sıkılsam da devam ederim yani, o açıdan problem yok :) Breaking Bad kadar iyi midir bu dizi?

on basar bora..bb de guzel bir dizi yanliz sopranos'un yeri ayri benim icin..hani abartmadan soylemek gerekirse

sopranos 10★★★

breakink bad 10 ★

arada iki yildiz fark var ama ikiside on numara dizidir..

on basar bora..bb de guzel bir dizi yanliz sopranos'un yeri ayri benim icin..hani abartmadan soylemek gerekirse

sopranos 10★★★

breakink bad 10 ★

arada iki yildiz fark var ama ikiside on numara dizidir..

Yapma yav o kadar diyorsun yani :) Valla Breaking Bad'dan daha iyisini göreceğimi düşünmüyordum ama şimdi baya ilgimi çekti, ben başlayayım bir an önce :)

Yeni Dizi gerek..neye baslim?

Lost var..Sopranos var...fanatasay severim

Olm su basligi uplayip durmayin daha final bolumunu izleyemedim icim gidiyor zor tutuyorum kendimi mesajlari okumamak icin :D

Geri
Üst Alt