q

puvy8yna.jpg

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dizim'de oynatirim...en sagdaki haric.

cersei 1 tasla 2 kus vurdu: hem tywin (tyrell midir nedir onunla evlenmemek icin) hem tyrion'dan kurtuldu

lannister hanedanligi tywin'in ölümüyle cökmüstür.. stannis saldiriya gecerse kapar kings landing'i

arya tazi'yi neden öldürmedi anlamadim, aci cekmesini istedi herhalde ya da daha büyük ihtimal aralarinda bir bag olustugu icin öldürmek istemedi

ayrica tazi'nin arya'yi savunmak icin dövüsmesi sacmaydi...adamin hayat felsefesi "parama bakarim"... valeriyan steel falan diyeceksiniz ama dövüsme amaci arya'yi korumakti.

bir diger ilginc olay da stannis'in birden bire castle black'in oradan cikmasi... bu adam ne ara gitti oraya enteresan...

100.000 adami olan mance (devleri filleri vs) hemen iflas etti o da enteresan...

neresinden bakarsan bak, bir cok soru isaretleri var bu final bölümünde...

su brandon stark'tan bir kurtulsak iyi olur.. en sevimsiz ve bayici sahneler ona ait. hele bugünkü o ates sacan kücük sipa tam bir sacmaydi

3 gözlü kuzgun diyorlar adamin bildigin 2 gözü var :p

Gelecek sezon zevkten 4 köşe olucam. Açın önünü, durduramazsiniz, King Stannis geliyor!!

[attachment=11195:tumblr_n7dnuafIlZ1t0pkjyo1_500.png]

Ekli dosyalar

• tumblr_n7dnuafIlZ1t0pkjyo1_500.webp
    tumblr_n7dnuafIlZ1t0pkjyo1_500.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 70
Ejderhaların durumu ne olacak en çok merak ettiğim konu o :D Birisi kayıp diğer ikisi zincirlendi.

O değil de bu ejderhaların boyutunu ayarlayamıyorlar herhalde. Birkaç bölüm önce son bölüme göre 2-3 kat büyüktü sanki.

O değil de bu ejderhaların boyutunu ayarlayamıyorlar herhalde. Birkaç bölüm önce son bölüme göre 2-3 kat büyüktü sanki.

Evet benimde dikkatimi çekti o ama diğer kayıp olan ejderhaydı sanırm o büyük olan drogo mu ne öyle bir şey.... Ama aynı anda çıkmamışlar mıydı yumurtadan niye biri daha büyük acaba

Ahahaha

[attachment=11203:ImageUploadedByTapatalk1403457996.393507.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1403457996.393507.webp
    ImageUploadedByTapatalk1403457996.393507.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 120
Ben Stark ailesini merak ediyorum. Arya, Sansa ve Jon Snow. Bunlar ailelerinin intikamini alacakmi. Arya'yi biliyoruz da diger ikilisi ozellikle Jon Snow belirsiz.

Geri
Üst Alt