- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Tmm taht goes to Aryaaaaa.Diziyi izleyen arkadaşlara saygısızlık olur. Vermesen senin için daha iyi olur.
Olabilir yani hayır diyemezsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tmm taht goes to Aryaaaaa.Diziyi izleyen arkadaşlara saygısızlık olur. Vermesen senin için daha iyi olur.
ya mahir saçmalama krdeşm
buluşalm kardeşm arya tahta geçşin ben de binalye oy verimHaftaya canlı izleyeceğim. Burada buluşalım.
Kimin geçeceğini bilmekte misin? Bbuluşalm kardeşm arya tahta geçşin ben de binalye oy verim
buluşalm kardeşm arya tahta geçşin ben de binalye oy verim
bilmemekteyim bilemem bence sil baştan olucak evren bu kaosta kimse kalmaz belki tyrion.Kimin geçeceğini bilmekte misin? B
teşkkrler binali kampanyası gibi.Eğlencelik bir dizi için neden oyunu harap ediyorsun. Daha faydalı bir iddiaya gir. Mesela Arya tahta çıkarsa video çek “kralsın Arya kralsın MK” de burada paylaş. Hoş bir anı olur!
Sızdırılan senaryoda ilk yazdığın bilgi yoktu?
Kaynak?sansa jon'un gerçek kimliğini herkese açıkladığı için dany çok sinirli yaptığı katliamdan sonra ejderhayı kış yarına sürüyor sansa'yı öldürmek için.
whatsapptan mı yazdılar telegramdan mısansa jon'un gerçek kimliğini herkese açıkladığı için dany çok sinirli yaptığı katliamdan sonra ejderhayı kış yarına sürüyor sansa'yı öldürmek için.
reddit te yazıyorlar.bir çok alternatif son var. bu bana mantıklı geldi.Kaynak?

+++Game of Thrones dizisinin hayranları sekizinci sezonunun yeniden çekilmesi için bir imza kampanyası başlattı. Açıklama kısmında "HBO, ümitlerimizin gerçekleşmesini sağla" ifadelerinin yer aldığı kampanyayı şimdiye kadar 459.000'den fazla kişi imzaladı.