ayrıca şu diziyi herkese spoil edelim ki izlemesinler vakit kaybından başka bir şey değildi

varya kac sene izlemedim sacma geldi ejder mejder sonunda baktim izleyecek bisey kalmamis bakam dedim
hani 2-3-4-5 fln sikayetci degildim de son 3 sezondur kufur show
8 sezon dizi yapiolar kafadan 3 sezonu lesh
sirf bu sebepnen izlenmemeli
yada 5in sonunda john snow olunce allah rahmet eylesin diyip bu sezonu muteakip 3 sezonun en iyi kisimlarini iceren bir highlight reel ile dizi bitirilmeli. max 1.5 saat olur zaten bu kompilasyon

Renkdashlarım HBO nun bir başka dizisi var 5 bölümlük Chernobyl bu leş 8. Sezonu izleyeceğinize Chernobyl in iki bölümünü izleyin bir başyapıt izlediğiniz fark edersiniz

Allah belanizi versin be, ulan 2 senedir heyecanla bekledim hic bir tane spoiler gormeden 8 saat arka arkaya baktim.

Ulan sizin ben gelmisine gecmisine be, nebicim final kardesim bu

david benioff ve db weiss size allah belanizi versin ulan.

Finali az önce izledim. İnanamıyorum. Bu kadar kötü olabileceğini tahmin etmemiştim ki üçüncü bölümden sonra beklentimi sıfıra indirmiş durumdaydım. Konu bütünlüğü ve sahneler açısından Sharknado kalitesinde bir bölüm olmuş, söylenecek fazla bir şey yok. Dram kısımları ise bizim türk dizilerinin çoğundan daha kötüydü. Imdb puanı da an itibariyle 4.5.

Bir de "Night King'in hikayesini spin off olarak verecekler o yüzden bir şey açıklamadılar" diyenler falan vardı. Umarım öyle bir şey yaparlar. Bir arkadaşla rutinimiz vardır; yifye girip puanı 2, 1.5 vs olan filmleri indirip izleriz eğlenmek için. Bunların yapacağı night king de onlara alternatif olur en azından.

Son düzenleme:
Finali az önce izledim. İnanamıyorum. Bu kadar kötü olabileceğini tahmin etmemiştim ki üçüncü bölümden sonra beklentimi sıfıra indirmiş durumdaydım. Konu bütünlüğü ve sahneler açısından Sharknado kalitesinde bir bölüm olmuş, söyleyecek fazla bir şey yok. Dram kısımları ise bizim türk dizilerinin çoğundan daha kötüydü. Imdb puanı da an itibariyle 4.5.
Johnun Danyi hançerleyip Danynin yere düşüşünü gördüğüm anda Flash tvdeki Sarı bıyıklı abimizin karısını öldürdüğü sahnelerden biri aklıma geliverdi

Her şeyden öte şu sızan senaryonun tamamının doğru çıkması nasıl bir rezilliktir ?

Hbo her anlamda sıçtı bu sezon

Her şeyden öte şu sızan senaryonun tamamının doğru çıkması nasıl bir rezilliktir ?

Hbo her anlamda sıçtı bu sezon

HBO 10 sezon istiyordu, david benioff ve DB Weissden, ama onlar istemedi cunku yeni Star wars dizisine Disney inanilmaz para teklif etmis ve ondan bitirmisler diye soylenti var

O kadar teori o kadar 'sözde' sızan şey vardı hiç biri gerçekleşmedi. Catelyn Stark dirilecek deniyordu, Stannis dönecek deniyordu, Dany Sansayı yakacak deniyordu hiç biri gerçekleşmedi. Azor Ahai muhabbeti de yalan oldu. Şu teoriler gerçek olsaydı daha iyiydi valla.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HBO 10 sezon istiyordu, david benioff ve DB Weissden, ama onlar istemedi cunku yeni Star wars dizisine Disney inanilmaz para teklif etmis ve ondan bitirmisler diye soylenti var

10 sezon mu
daha 1 sezonu adam gibi yapamiyolar
isabet olmus
bosuna onlari da izlemek zorunda hissederdik yoksa duztepe

burdan db weiss ve beniofa allaha havale ediyorum

varya kac sene izlemedim sacma geldi ejder mejder sonunda baktim izleyecek bisey kalmamis bakam dedim
hani 2-3-4-5 fln sikayetci degildim de son 3 sezondur kufur show
8 sezon dizi yapiolar kafadan 3 sezonu lesh
sirf bu sebepnen izlenmemeli
yada 5in sonunda john snow olunce allah rahmet eylesin diyip bu sezonu muteakip 3 sezonun en iyi kisimlarini iceren bir highlight reel ile dizi bitirilmeli. max 1.5 saat olur zaten bu kompilasyon
heis şunun 1 adet fragmanını bile izlemedim yaw meraktan bakacaktım herkesin dilinde diye artık bakmam ;D

Aynen Memocum ben de hic izlemedim ki genelde her seyi izlerim yani ozellikle HBO'nunsa

LOTR dizisini bekliyorum heyecanla ama kopek gibi korkuyorum boyle olacak diye

Bunlar iyi başladı aslında özellikle 1-2. sezonlar baya iyiydi. Martin karakterleri ve diyalogları çok detaylı yazıyor ve 5. sezona kadar da senarist kadrosunun içindeydi, dolayısıyla bunlara kalan kostüm-oyuncu-mekan ayarlamak oldu. Zaten diyaloglar akıp gidiyordu kendi başına, ilk sezonların %95'inde de öyle cgi, ejderha, savaş mavaş yoktu.
Dizi kitapları geçtikten sonra dibe çakıldı resmen ama böyle bir düşüş yok.

bakam dedim çaycı hüseyin kılıklı bi herifle sibel hanımın çarpışma sahnesi çıktı sağ tarafta ;D
Dizideki kilit bir sahne olduğunu belirtelim.

Aynen Memocum ben de hic izlemedim ki genelde her seyi izlerim yani ozellikle HBO'nunsa

LOTR dizisini bekliyorum heyecanla ama kopek gibi korkuyorum boyle olacak diye

heis şunun 1 adet fragmanını bile izlemedim yaw meraktan bakacaktım herkesin dilinde diye artık bakmam ;D

Son 2 sezon rezalet olsa da GOT iyidir yav 6 sezon izleyin bence yine de. Sonu lesh olan bir şeyi niye izleyeyim o kadar sezon derseniz de haklısınız gerçi..

Sibel kekilli hanimin targaryen oldugu teorileri bile vardi. Hey gidi günler.

8. Sezona dair tek güzel detay imo

‐--------------Spoiler----------------------

IMG_20190521_022815.webp

‐--------------Spoiler----------------------

Geri
Üst Alt